פרס הגינון לשנת 2025 הוענק למלונות פתאל אילת על תרומתם הבולטת לכלכלה הירוקה

האגרונום הראשי של מלונות פתאל, גיל רוזנברג: "משקיעים בזה מהרגע הראשון"

ועידת ישראל לכלכלה ירוקה העניקה למלונות פתאל באילת את פרס הגינון לשנת 2025, על תרומתם המשמעותית לפיתוח המרחב העירוני הירוק ועל קידום עקרונות הקיימות בשטחי המלונאות.

הפרס הוענק בטקס חגיגי שנערך ב"מיוזיק סיטי" בבאר שבע, במסגרת הוועידה שהציגה את המיזמים החדשניים ביותר בתחום הסביבה בישראל. מבין כלל המלונות שנבחנו, פתאל באילת בלטו בזכות ההשקעה ארוכת השנים בגינון איכותי ובמרחבים ירוקים מזמינים.

גיל רוזנברג, האגרונום של מלונות פתאל באילת, אשר מוביל את התחום כבר שני עשורים, קיבל את הפרס בהתרגשות ואמר: "מלונות פתאל באילת מחזיקים שמונה מהמלונות היפים בעיר, והגינון הוא חלק מרכזי מהחוויה. מי שמסתובב כאן בימים אלה רואה את גלי הפריחה שמבשרים על פסח. יש לנו מעל 1,000 דקלים במתחמים, שיוצרים צל כל השנה. אנחנו משקיעים בזה מהרגע הראשון – מתכנון הגינות ועד תחזוקה שוטפת".

לדבריו, מאחורי ההצלחות עומדים אנשי צוות מסורים, וההשקעה במרחבים הירוקים אינה רק נוי – אלא חלק מתפיסה כוללת של חוויית אירוח איכותית, מותאמת לעולם משתנה וירוק יותר.

פרופ’ יורם קפולניק, יו"ר ההנהלה הציבורית של תחרות גרינטן, התייחס לחשיבות ההכרה בתחום הגינון: "הגינון הוא הרבה מעבר לאסתטיקה – הוא עמוד תווך של כלכלה ירוקה. מלונות פתאל מציבים סטנדרט גבוה, שמחזק את התיירות, משפר את איכות החיים ומשדר ערכים סביבתיים חשובים".

◼️ הצטרפו לחדשות אילת בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: יח"צ

דילוג לתוכן