מבזקים
בן 50 שרכב על טרקטורון נפצע בתאונה בת ים: שבעה בתי ספר נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך המשטרה נערכת להפגנה באזור בני ברק – חשש לחסימות ועומסי תנועה תא"ל (מיל') דני שחר מצטרף לישראל ביתנו עבודות הכביש יוצאות לדרך באופקים – כך תיראה התנועה באזור רמלה: הפסקות מים צפויות מחר – אלה השעות אופקים: הרחובות שייסגרו השבוע בעקבות הפסטיבל הטעם המקומי מגיע לפתח תקווה: שוק איכרים חדש נפתח קריית מלאכי: המשטרה פשטה על מסיבת טבע בלתי חוקית ירושלים מתחדשת: התוכנית שתשנה את מתחם בית הנוער העברי גלי וזיוי ברמן עלו על החול באשקלון – ואז הגיע רגע הענקת גביע האליפות כמה המדינה מעריכה את הנכס שלכם? השומות יוצאות בערד, דימונה, תל אביב ורחובות אור יהודה משקיעה – ועכשיו גם קוצרת: 3 מוסדות בעיר זכו בהצטיינות ארצית 78 שנה אחרי שטבעה מול תל אביב: האלטלנה אותרה בשלמותה בעומק 503 מטר מיועצת חינוכית לכיסא המנהלת: ליאת גלייזר תוביל את בית הספר חופים במודיעין מכבים רעות 3, 6 או 12 ק"מ: מודיעין עולה על האופניים – וההרשמה כבר נפתחה מבית הספר הוותיק בעיר לצמרת הארצית: מעוז המכבים זכה בפרס החינוך לשנת תשפ"ו ממודיעין לפודיום העולמי: אגם נוי זכתה במדליית ארד באליפות העולם בג'ודו נועה קירל ועדן חסון בחינם במודיעין: אלה הרחובות שייסגרו כבר מהצהריים הגיל השלישי ברחובות משנה קצב: AI, סטיילינג, תיאטרון וטיולים בתוכנית החדשה

פרקליטו של אלדד פרי: "הוא טען שהכל בסדר, לא היה נראה מודאג"

בני כץ, פרקליטו של אלדד פרי שנורה היום למוות, התראיין אמש (שישי) באולפן שישי, וטען כי "הוא לא היה נשמע מודאג לאחרונה". לדבריו, לא היו לפרי איומים בתקופה האחרונה, והוא ציין: "פרי היה מאוד ענייני, זחוח, כל הזמן אמר שהמצב בסדר ושכיסינו את הבעיות".

כץ סיפר כי היה בקשר רציף עם פרי, והשניים בחנו את הסיכונים שעל הפרק, אך לא מצאו כאלו. כשנשאל האם פרי לווה כספים מהשוק האפור – השיב על כך בשלילה.

פרקליטו סיכם, בהתאם להערכתו, כי "יכול להיות שאנחנו הולכים רחוק מדי כאן, כל אחד יכול להשיג כאן נשק, ייתכן ומדובר בלקוח קטן ולא גורמי שוק אפור". הבוקר, עת שהגיע פרי לתפילה בבית הכנסת בחווה החקלאית בעיר, הגיח מולו רוכב אופנוע, פתח לעברו בירי ונמלט מהמקום. צוות מד"א ביצע בו פעולות החייאה אולם בסופן נאלץ לקבוע את מותו.

פרי נולד בנתיבות, בן בכור לחמשת אחיו למשפחת יפרח. אחרי תקופה של התרחקות מהדת, בשנים האחרונות עבר תהליך של התחזקות. לפני כשלוש שנים החל להוציא לאור גיליון שבועי של מאמרים ושיעורים העוסקים בתורת הרב קוק. לאחר שלמד משפטים במכללת שערי משפט, פתח ברחובות ב-2004 משרד עצמאי כעורך דין, שהתמחה בעסקאות נדל"ן. כמה שנים אחר כך עבר לעולם הנדל"ן עצמו, ובמיוחד לתחום קבוצות הרכישה. משתי קבוצות רכישה ראשונות ברחובות הוא המשיך במהירות לפרויקטים רבים אחרים – ברמלה, בת־ים, מודיעין, לוד, עפולה ועוד. פרי היה יזם נדל"ן מוכר, ממייסדה של קבוצת אלדד פרי, שעסקה בבנייה למגורים ולמסחר והתמחתה במתן שירותים מקצועיים לכל שלבי הבנייה.

בקיץ 2020 גל של צ'קים חוזרים ואי עמידה בהתחייבויות הביאו להתמוטטות מהירה מאוד של החברה, שמכרה מאות יחידות דיור בשיטה שאפשר היה רק להתקנא בה. בחודש יוני האחרון דווח כי חובותיו עומדים על 324 מיליון ש"ח.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן