פרשה פלילית חמורה מטלטלת את עולם הספורט: שרון יהודה, איש המשק של מכבי תל אביב, נאשם באונס קטין בן 14. פרטים חדשים שנחשפו מעלים כי הקטין הותקף לכאורה לאחר ניסיונות פיתוי חוזרים, תוך שימוש בהצעות, מתנות וכסף.
על פי החשד, הקטין, בן 14 מהמגזר החרדי, הכיר את יהודה דרך בתי כנסת באזור מגוריו. במהלך הקשר ביניהם, כך נטען, ניסה הנאשם למשוך את הקטין למפגשים באמצעות הבטחות, מתנות והצעות שונות, ואף הציע לו להגיע לדירה בתל אביב.
בין ההתכתבויות שנחשפו מופיעה לכאורה הצעה מפורשת: ״רוצה לקפוץ לדירה ריקה של שחקן בתל אביב?״
מי שחשף את הפרשה הוא אביו של הקטין. לדבריו, הוא מצא מכשיר טלפון שלפי החשד ניתן לבנו על ידי הנאשם, נכנס להתכתבויות, ואף המשיך להתכתב עם יהודה בעצמו — מהלך שהוביל בסופו של דבר למעצר.
במהלך החקירה נערכו מספר עימותים בין הצדדים. הקטין עמד על גרסתו, בעוד יהודה הכחיש את החשדות וטען כי מדובר בעלילה. לדבריו: ״הכל עלילה, נתתי לו כסף ומתנות מטוב ליבי״.
במכבי תל אביב מסרו כי החקירה עדיין נמצאת בשלב מוקדם, ולא נמסרה התייחסות נוספת מעבר לכך.
◼️ חדשות תל אביב יפו בווטסאפ לחצו כאן







