בלשי תחנת חולון חשפו אמש (רביעי) פעילות בלתי חוקית בלב שכונת מגורים בעיר. בתום פעילות סמויה וממושכת, פשטו הבלשים על דירה ברחוב בלינסון, אשר שימשה על פי החשד כבית בושת מחתרתי.
במהלך הפשיטה, איתרו השוטרים בתוך הדירה אישה תושבת חולון המוגדרת כ"מחזיקת המקום". היא נעצרה בו במקום והועברה לחקירה בתחנת המשטרה. בחיפוש שנערך בדירה נתפסו ממצאים רבים המחזקים את החשד לניהול המקום, ביניהם:
-
כסף מזומן: סכום של כ-2,500 ש"ח שתפסו השוטרים.
-
תיעוד: מסמכים שונים המעידים על התנהלות העסק הבלתי חוקי.
-
אמצעים: ציוד ואמצעים המשמשים למתן שירותי מין.
במסגרת החוק האוסר על צריכת זנות, הבלשים איתרו בדירה צרכן ששהה במקום באותה עת. נגד הגבר בוצעה אכיפה מיידית ונרשם לו דוח על סך 2,000 ש"ח.
במחוז תל אביב מדגישים כי הפעלת בתי בושת מהווה "מחולל פשיעה" משמעותי, הפוגע באיכות חיי התושבים וגורר עמו עבירות נלוות. המשטרה הבהירה כי תמשיך לפעול בנחישות, הן במישור הגלוי והן במישור הסמוי, כדי למגר את התופעה מרחובות העיר.
◼️ חדשות חולון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










