מבזקים
בין אבל לתקווה: יום אחרי הלוויית הלוחם, נחנך המקווה המחודש ביישוב אדם ביום הולדתה איבדה את אביה – עכשיו הזמרת מירוחם מוציאה את השיר שנולד מהכאב יבנה מנסה להעיר את הלילה: עסקים יוכלו לפעול עד 02:00 האליפות תוכרע בדימונה: מכבי דימונה חוזרת למשחק בית מכריע בית שמש: פעוטה בת 3 ננעלה ברכב וחולצה בשלום בקניון ביג “זה כבר לא מחבל בודד”: ראש מועצת קדומים מזהיר מתרחיש ביטחוני חדש ביהודה ושומרון תאונה מבצעית בעזה: ראאד אבו אלקיעאן מהנגב נהרג במהלך עבודות הנדסיות של משרד הביטחון חשד לרצח ברמלה: צעירה כבת 19 נורתה למוות בשכונת ג׳ואריש ליד אשקלון: אתר ההנצחה של גבעתי נפתח מחדש עם קיר זיכרון חדש לחללי החטיבה יותר משנתיים אחרי: הטרגדיה של עובד חברת החשמל שנהרג בשוגג ליד אשקלון חוזרת לכותרות עיריית רחובות הגישה תלונה במשטרה נגד ועד העובדים, בית המשפט ביטל את ההגבלות: "זו הפגנה לגיטימית" שיבושי תנועה נרחבים בעקבות שיירת מחאה חרדית: עשרות רכבים בדרך לכלא 10 גבר נפצע באירוע ירי בתל אביב דרמה בערד: קטטה סמוך למתחם מגורים – כוחות משטרה ומג״ב הוזעקו לזירה אסנת הרוש, תושבת גן יבנה, מונתה למנהלת בית הספר היסודי 'ביאליק' ביבנה בשורה למשפחות באשקלון: מעון יום שיקומי חדש לפעוטות עם מוגבלויות יוקם בעיר היין אזרחים ותיקים בגן יבנה נכנסים לעולם ה־AI והדיגיטל גלישה, חוסן והתמודדות עם מציאות מורכבת: אופקים משיקה תוכנית ייחודית לנוער סדנה חווייתית חדשה בגן יבנה תשלב צבע, תנועה וטרנספורמציה ״חותם שממשיך ללוות את העיר״: ראש העין חנכה משעול על שם הרב משולם אריה וחַש זצ"ל

פשיטה ברמלה: נחשף "מפעל גורים" פיראטי בדירת מגורים; 13 כלבי פודל חולצו מהזנחה קשה

בפעילות אכיפה משולבת של השירות הווטרינרי ברמלה ומשטרת ישראל, חולצו הכלבים כשהם מוחזקים בצפיפות וללא חיסונים; מנהלת השירות הווטרינרי ד"ר רויטל אורבך: "לא נשלים עם סחר על חשבון רווחת בעלי החיים"

השירות הווטרינרי העירוני ברמלה, הנחשב לאחד הגופים המקצועיים והמובילים בארץ בתחום רווחת בעלי החיים, חשף השבוע בית גידול פיראטי שפעל מדירת מגורים בעיר. במהלך הפעילות, חולצו 13 כלבי פודל, בהם אימהות וגורים, כשהם סובלים מהזנחה קשה, צפיפות ותנאים בלתי ראויים.

בפעילות האכיפה המשולבת השתתפו יחידת הפיצו״ח של משרד החקלאות, משטרת ישראל ורשות המיסים. הכוחות חשפו כי הדירה שימשה על פי החשד כ״מפעל גורים״ לסחר בכלבים ללא תנאים בסיסיים, ללא חיסוני כלבת וללא רישיונות כחוק. הכלבים נמצאו כשהם סובלים מהזנחה רפואית, פיזית ונפשית, והם הועברו למתקן מוגן לצורך טיפול רפואי ושיקום.

בעיריית רמלה מדגישים כי השירות הווטרינרי פועל לאורך כל השנה לאכיפת חוק צער בעלי חיים ומניעת סחר בלתי חוקי. רשויות האכיפה ממשיכות כעת בחקירת האירוע ובבחינת ההיבטים הפליליים והמיסויים נגד המעורבים בפרשה.

ד״ר רויטל אורבך, מנהלת השירות הווטרינרי העירוני, מסרה:

“לא נשלים עם תופעות של סחר בבעלי חיים על חשבון בריאותם ורווחתם, בטח כשמדובר בעסק שפועל ללא פיקוח ותוך פגיעה קשה ברווחת בעלי החיים. מדובר בתופעה אכזרית ומסוכנת, ואנו נמשיך לפעול בנחישות יחד עם כלל גורמי האכיפה כדי למגר אותה.”

עוד הוסיפה ד״ר אורבך קריאה לציבור לגלות אחריות לפני אימוץ או רכישת בעלי חיים:

“אנחנו קוראים לציבור לבדוק היטב מהיכן מגיעים הכלבים, לוודא שמדובר בגורם מפוקח ומורשה, ולא לתת יד לסחר פיראטי ואכזרי. מאחורי מודעות תמימות ברשת עלולים להסתתר מקרים קשים של התעללות והזנחה.”

בעירייה מזכירים כי במקרה של חשד להחזקה בתנאים קשים או סחר בלתי חוקי בבעלי חיים, ניתן לפנות לשירות הווטרינרי העירוני או למוקד העירוני 108.


◼️ חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית רמלה

דילוג לתוכן