מבזקים
אשקלון הצביעה יותר, אבל נשארה מאחור: הנתון המפתיע של בחירות 2026 אשדוד הצביעה יותר מבבחירות הקודמות, אבל רק שני רבעים עברו את הממוצע הארצי אילת של שתי מערכות בחירות: ברובע 8 הצביעו 67%, בערבה רק 41% 44,264 מצביעים ברמלה – לאחר ספירת 60% מהקלפיות: הליכוד מוביל עם 37.9% 74.6% הצבעה באופקים: רמת השקד בראש; הליכוד מוביל עם 46.1% מהקולות 111,632 מצביעים בחולון: הליכוד מוביל עם 32.6%, ישר שנייה עם 20.1% בדימונה: הליכוד מוביל עם 54.1% מהקולות; עלייה בשיעור ההצבעה בעיר 69,048 מצביעים בהרצליה: ישר מובילה עם 33.6%, הליכוד שני המפלגות התחלפו, הרגל אחד נשאר: הסיפור של גני תקווה בקלפי לאחר ספירת 63.6% מהקלפיות בלוד: הליכוד מוביל, הרשימה המשותפת שנייה כפר סבא הצביעה, אבל לא באותה עוצמה: הפער הגדול בין השכונות נחשף ירושלים: פער של 61 נקודות בהצבעה בין אזורי הקלפיות – הנתונים המפתיעים נחשפים נתיבות אחרי סגירת הקלפיות: כמעט שליש מהמצביעים הגיעו מאזור אחד בעיר 129,292 מצביעים בנתניה – הליכוד מוביל עם 34.9% שני קצוות באותה ירוחם: 82.3% הצבעה באזור אחד, רק 59.2% באחר נס ציונה הצביעה, אבל לא באותו קצב: פער של 11 נקודות בין אזורי העיר מצפה רמון כבר עברה את הבחירות הקודמות, אבל הפער מהארץ עדיין גדול יהוד מונוסון: קריית הסביונים בראש, מכב"י בתחתית – הפער שמסתתר מאחורי נתוני ההצבעה מזכרת בתיה יצאה להצביע: בבר לב הגיעו ל – 82.9%, ומה קרה בשאר היישוב? בין מפלסים לכפר עזה: הפער החריג שמתגלה במפת ההצבעה של העוטף

פתחו את הלב | אם ושבעת ילדיה מרחובות ברחו לדירת מסתור ונמצאים במצוקה כלכלית: "האם התמוטטה נפשית ופיזית"

סיפור מצמרר התקבל במערכת חדשות 08 על אם לשבעה ילדים שהצילה אותם בחירוף נפש מהאבא וכעת נותרה חסרת כל. האמא שממוקמת בדירת מסתור, נאלצת להתמודד עם מעט אוכל וללא פריטי לבוש לילדים.
המקרה הנ"ל התקבל על ידי חיה פולק, יו"ר הארגון חירום לילדים במצבי קצה של אונס ואלימות ופעילה חברתית, שמקדישה את מירב זמנה לניהול ארגון חירום לילדים שייסדה לפני מספר שנים שמטרתו לטפל בילדים וילדות בזמן אמת שעברו מקרי אונס ואלימות.
כאמור, בימים האחרונים הגיעה לארגון קריאה של אם (37) לשישה ילדים בגילאי שנה עד 12. האם וילדיה חיים כרגע בדירת מסתור במרכז הארץ. חיה פולק מבקשת את עזרת הציבור למען האם וילדיה הזקוקים לאוכל באופן מידי, למימון תשלום שנתי לגן הילדים לילד בגיל שלוש (עלות 4000 ש"ח לשנה) וביגוד לילד בן 10, ילדה בת 13, ילד בן 7, ילד בן 4.5, ילדה בת 3. לדברי פולק, "האם התמוטטה נפשית ופיזית ביום שבת האחרון, לאחר שלא היה מה לאכול בדירת המסתור הקטנה לה ולילדיה".
הבעיה העיקרית לטענת פולק, היא שהעירייה דורשת מהאם לרשום את הילדים למסגרות החינוך. לפיכך, מלבד הבעיה הכלכלית, האם נאלצת להתמודד גם מאיומי העירייה. הפעילה החברתית מוסיפה: "לצערנו נחשפנו למקרה לאחר שבתה הגדולה בת ה-12 יצרה אתנו קשר וסיפרה שלאח שלה בן הארבע יש יום הולדת ואין לו אפילו עוגה. הבית היה ריק לחלוטין. "בימים אלו אנו מסייעים לילדים ולאם בתהליך שיקום הכולל איסוף כסף לתשלום עבור גן פרטי, טיפולים רגשיים לילדים וצוות מתנדבות צמוד אשר מבקרות פעמיים בשבוע את המשפחה".
פולק מבקשת לסיום: "דאגנו להם לאכול בסיסי למספר ימים אך זה לא יספיק. מלבד הבעיה של מזון וביגוד, הילדה חייבת להירשם למסגרת חינוך אחרת הם יחשפו וזה עלול לחשוף את המשפחה בפניי האב".
העברה בביט: 0527877038

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן