משפחה קשת יום בנס ציונה מתקשה בחודשים האחרונים לשלם את שכר הדירה ובעקבות פיגור בתשלום היא עלולה למצוא את עצמה ברחוב. המשפחה מסרבת להיחשף, ובזכות אשת החסד נורית ששון שעובדת כבלנית במקווה, נתרמה לעזור לעזרתם ומבקשת שתפנו אליה לסיוע למשפחה.
כאמור, האב והאם אנשים חולים, המתקשים לכלכל את הבית. בימים האחרונים נודע שלמשפחה יש פיגור בתשלום שכר הדירה ובעל הדירה אף עשוי לסלק אותה בעקבות כך. נורית ששון שנחלצה לעזרתם: "הגעתי אליהם דרך חברה טובה שלי. הבנתי שמדובר במצב קשה כאשר יש להם קושי בקניות הבית, בהוצאות השוטפות ובקרוב מאוד הם יכולים למצוא את עצמם ברחוב חס וחלילה. בשעות האחרונות נתרמו מספר אנשים אך זה עדיין לא מספיק. נודה לכל אדם שיתרום לפי יכולתו".
לתרומות ניתן לחייג לנורית – 0547203224.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









