ירידה של 17% בגניבות הרכב בפתח תקווה: השר בן גביר בסיור בעיר – “הנתונים מצוינים, נמשיך לחזק”
השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הגיע השבוע (ג’) לביקור מקצועי בפתח תקווה יחד עם מפקד מחוז מרכז ניצב יאיר חצרוני, מפקד מרחב מרכז תת־ניצב אלי פינטו, מפקד תחנת פתח תקווה סנ”צ אביעד כתפי ומזכירו הבטחוני של השר סמי מרציאנו. הביקור כלל סיור בתחנת המשטרה, שיח עם כיתות הכוננות בעיר ודיון מקצועי בעירייה עם ראש העיר רמי גרינברג וחברי מועצה.
במהלך הסקירה בתחנה הוצגו לשר נתונים מרשימים שממחישים את מגמת השיפור בעיר, בעקבות חיזוקי המשרד בשנים האחרונות:
ירידה של 17% בעבירות רכב, (לעומת ירידה של 11% בכל הארץ) ירידה בעבירות דפר ועבירות רכוש, ירידה של 23% בתאונות הדרכים, פתח תקווה דורגה במקום הראשון בארץ בתחושת הביטחון (הלמ״ס), 115 מתנדבים בכיתת הכוננות, עם הרחבה מתוכננת של 100 נוספים, חיזוקי אכיפה: שתי ניידות רלב״ד חדשות ופעילות תקדימית בתחום השב”חים והסמים.
לאחר מכן נפגש השר בעירייה עם ראש העיר, ושמע גם על האתגרים שנותרו: השר ציין כי יפעל לקידום הנושאים מול הגורמים הרלוונטיים.
השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר: “פתח תקווה מציגה נתונים מצוינים וירידה משמעותית בפשיעה. זו תוצאה של עבודה מקצועית ושל חיזוקי המשטרה שאנחנו מובילים – מהעלאת משכורות השוטרים, דרך תגבור השיטור העירוני ועד השקעה בכיתות הכוננות. תודה לראש העיר רמי גרינברג על שיתוף הפעולה. יחד עם זאת, יש עוד עבודה, במיוחד בנושא התקנים במשטרה. אני קורא לכולם – בואו להתגייס".
◼️ חדשות פתח תקווה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן








