מבזקים
המחמצת, היין והחבית שמגישה מאז 1987: סוכות במצפה רמון בקצב של המדבר הפרנה של אמא, הרפת שהפכה למסעדה והקונדיטור מההייטק: סוכות במזכרת בתיה פטל מהחממה, קרואסון בקיבוץ וגבינה מבארי: סוכות בעוטף עזה מתחיל באדמה פיצה שנולדה בסלון, חומוס של אבא ובן ויין מול הגבעות: סוכות במודיעין מכבים רעות המסבחה שנולדה ממשפחה של טבחים, הבורקס של שש בבוקר והלחמנייה של אתי: סוכות בלוד דרך האוכל מאפייה מ – 1955, פלאפל על ויצמן וירקות ישר מהשדה: סוכות בכפר סבא של פעם והיום המעורב על הפלטה, הקובה על הפתילייה והרוגלך החם: סוכות בירושלים דרך חמישה טעמים שאי אפשר להעביר לעיר אחרת קוסקוס של אמא, בייגל מפיטסבורג וכרם בלב המדבר: סוכות בירוחם דרך האוכל שווארמה ותיקה, קונדיטוריה על שם סבתא ופודטראק של ילד מהעיר: סוכות ביהוד מונוסון ממפעל יין בן 1,500 שנה לג'חנון של שבת: סוכות ביבנה דרך הצלחת פלאפל מ – 1969, קובה שהפכה למפעל וקפה שנולד בתוך סיפור: סוכות בחולון דרך האוכל גלידה בת 60, קובה של בית ודגים על המים: סוכות בהרצליה בין סוקולוב לים הפלאפל משנות ה – 60, הקוסקוס והקפה מול המדבר: דימונה פותחת שולחן בסוכות ג'חנון, קפה ועיר שנולדה מצריפים: סוכות בגני תקווה דרך הצלחת מהפרדסים של פעם לבייקרי של היום: גן יבנה מגישה סוכות בטעם מקומי סוכות בגדרה: הבורקס שכולם מכירים, הפיצה הראשונה במושבה והקפה שנולד בגן ביל"ו סוכות בגבעתיים: הסביח שהמציא שפה, המאפייה של שלושה אחים והמסעדה שנולדה בשביל אמא "אתה רוצה דקירה?" ויכוח על הכלב הסתיים באגרוף ובאיום בסכין: כתב אישום נגד צעיר מקריית עקרון סוכות בגבעת שמואל: מהסביח של הצהריים עד הסושי בערב – והקינוח שמחזיר לשורשים הרומניים תושב רחובות נאשם: חזר לפיצוצייה באשקלון לאחר שהשוטרים עזבו ואיים על עובד "עד שאני אהרוג אותך"

צוות 3: המצטיינים מרחובות הם הדר אלבז, לילך גרדוס וברק בן יצחק

הדר אלבז, לילך גרדוס וברק בן יצחק מרחובות  נבחרו לעובדים מצטיינים של קבוצת צוות 3 לשנת 2022. כחלק מפרויקט מצוינות, צוות 3 מעודד את המצטיינים לצאת להכשרה מקצועית במטרה להמשיך את הפיתוח המקצועי והאישי שלהם 

כמדי שנה בוחרת קבוצת צוות 3 את העובדים והמנהלים המצטיינים שלה, אשר מייצגים בהתנהגותם את הערכים של הארגון ובלטו מאוד בעבודתם המקצועית, המסורה והשירותית ומהווים השראה לעמיתיהם ומציינים בשבחן בטקס מצטיינים במעמד המנכ"לים והסמנכ"לים.

בין המצטיינים: שלושה תושבי רחובות שזכו להוקרה: הדר אלבז, לילך גרדוס וברק בן יצחק. 

הדר אלבז, שעובדת בחברה כשמונה שנים במחלקת הכספים, אחראית על כל תחום המוסדות בקבוצה, רישום חשבוניות תחבורה, ביצוע חוזים בין כלל חברות הקבוצה ומתן שירות רכש חיצוני.

בנימוקים לבחירתה צוין: "הדר בעלת מיומנות גבוהה בתחום הנהלת החשבונות ובעלת הבנה מעמיקה ויכולת טיפול בנושאים חשבונאיים מורכבים. הדר מקצועית בעבודתה ובעלת רמה גבוהה של יושרה ואמינות". 

לילך גרדוס מחברת המיגון של צוות 3 היא רואת חשבון במחלקת בילינג ובעלת כשש שנים בחברה כיד ימינו של תובל עזרא.

בנימוקים לבחירתה צוין: "לילך מבצעת כל משימה בצניעות, בשקט ובדייקנות גם כאשר העבודה מרובה. במקרה הצורך אף תשקיע מזמנה מעבר לשעות העבודה כדי לעמוד במשימות. מעבר לכך, העובדת הינה נעימת הליכות, מתייחסת בכבוד לכל אדם ומשרה אוירה של רוגע במחלקה ובחברה".

ברק בן יצחק ממחלקת המחשוב הינו עובד כתומך טכני קרוב לשנתיים.

בנימוקים לבחירתו צוין: "מאז שברק הצטרף למחלקה הוא גילה מוטיבציה, מקצועיות ורצון להצליח. הוא מבצע את עבודתו בשירותיות גבוהה והוא מאוד אהוב על חבריו ועל מקבלי השירות". 

בהנהלת צוות 3 ציינו עוד כי כחלק מפרויקט מצוינות, הם מעודדים את המצטיינים לצאת להכשרה מקצועית בהשתתפות החברה כדי להמשיך את הפיתוח המקצועי והאישי שלהם. 

◼️ לקבוצת החדשות ברחובות לחצו כאן 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פרטי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן