עין לא נותרה יבשה: מפגש מרגש בטירוף בין ירדן ביבס ששב מהשבי לבין אביו אלי ואחותו עופרי.
"איזה מלך", אמרה לירדן אחותו. אביו נישק אותו ואמר: "מתוק. איזה מתוק. שיישאר ההומור שלך. אנחנו אוהבים אותך, אני לא עוזב אותך".
ירדן ביבס ממריא כעת במסוק חיל האוויר עם בני משפחתו לבית החולים שם יקבל טיפול רפואי.
בתוך כך, משרד הבריאות מעדכן על הגעת ירדן ביבס למרכז הרפואי שיבא תל השומר, ששב הביתה מהשבי לאחר 484 ימים. הצוותים הרפואיים וגורמי המקצוע בבית החולים ערוכים לקבלתו ולעשות כל הנדרש על מנת להעניק טיפול רפואי, נפשי וכל צורך אחר שיידרש.
אנו מבקשים להזכיר הפעם ביתר שאת ביחס לפעמים הקודמות כי אלו רגעים רגישים עבור השבים והמשפחות ואנו מבקשים לשמור על פרטיותם. השמירה על פרטיות השבות והשבים הכרחית כדי להבטיח את המעבר שלהם מהשבי חזרה לחיים, להחלמתם ולשיקומם.
משרד הבריאות שמח מאוד על חזרתם הביתה ומייחל לחזרתם המהירה של כל שאר החטופים. מערכת הבריאות כולה ערוכה לקבלת כל מי שיחזור לישראל ותמשיך ללוות את השבים ובני משפחותיהם.
◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן
■ הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן