קטינים מרמלה עוכבו בחשד להחזקה והפצת תמונות אינטימיות של קטינות

שוטרי מחוז מרכז עיכבו הבוקר, לתחנת רמלה, 5 קטינים בחשד לעברות של החזקה והפצת תמונות אינטימיות של קטינות אשר הושגו שלא כדין >>

בתחנת רמלה התקבלו מאז ה 9.1.25 תלונות מהורים לבנות צעירות, תלמידות תיכון, בחשד כי בנים מכיתתן הפיצו תמונות אינטימיות שלהן בוואטסאפ קבוצתי. חוקרי מחלק הנוער של תחנת רמלה פתחו בחקירה סמויה וגבו עדויות גם מהקטינות.

מנסיבות החקירה עולה כי מדובר בתמונות שצולמו ע"י הקטינות עצמן בתקופות שונות ונשמרו בטלפונים הסלולריים שלהם כאשר, לפי החשד, אחד מחבריהן ניצל הזדמנות שבה אחת הקטינות השאירה את הטלפון שלה ללא השגחה, פתח את הנעילה באמצעות קוד שהכיר והעביר משם את התמונות לטלפון שלו ומשם לוואטסאפ הקבוצתי.

היום, כאמור, עיכבו השוטרים חמישה קטינים בחשד למעורבות במעשים. החשודים נחקרו ושוחררו בתנאים מגבילים. החקירה נמשכת.

◼️ הצטרפו לחדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן