מבזקים
אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות"

קורס קיץ ייחודי בראשון לציון

לקראת חופשת הקיץ תפתח בראשל"צ קייטנה ייחודית: AISUPERIOR – קייטנה קיץ לא סטנדרטית שמלמדת בני נוער את תחום הסייבר.

בימים אלה הורים רבים מחפשים אחר הקייטנה המתאימה ביותר לילדיהם, איך מוצאים את השילוב המנצח בין כיף והעשרה ועל הדרך נותנים לילדים שלנו כלים יעילים לעתיד?

לקראת חופשת הקיץ תפתח בראשל"צ קייטנה ייחודית או יותר נכון לומר קורס קיץ לא סטנדרטי: AISUPERIOR – שמלמד בני נוער את תחום הסייבר.

זאת לא קייטנה שמלמדת מחשבים או תכנות, אלא קורס מעשי שלוקחת את הילדים להרפתקת ריגול ממש כמו בסרטים.

ברוח התקופה כבר ידוע שהסייבר הוא חזית נוספת בלחימה, לכן יש חשיבות לקייטנה בכך שהיא נותנת לבני הנוער כלים ראשונים גם לקראת המיונים ליחידות טכנולוגיות מובחרות בצה"ל.

ביולי- אוג' יהיה חם מאוד בחוץ אבל בכיתה הממוזגת של  AISUPERIOR יוצאים להרפתקאות ממש כמו בסרט ריגול, בני נוער מכיתות ט'-יב' יפגשו פעמיים בשבוע וילמדו בשיטה של משחק הגנה ותקיפה, כל ילד מקבל הזדמנות למצוא את הסוכן החשאי שיש בו,

להבדיל מלימודי מדעי המחשב או תכנות בלימודי סייבר התלמידים פוגשים בכלים כמו שהם רואים בסרטים, לא מדובר בכיתה של צעירים שבוהים במסך, אלא בהרבה עבודת צוות והתמודדות עם אתגרים ובסוף גם פרויקט חוויתי.

מריה פיגובסקי מייסדת ביה"ס ומובילת הקייטנה היא מומחית סייבר, בוגרת ארם גאמה (יחידה טכנולוגית מובחרת) במהלך שירותה הצבאי היתה חלק ממחלקת המחקר ופיתוח של רוב היחידות הטכנולוגיות בתחום הסייבר. בעלת ניסיון של כ- 15 שנה בהייטק בתחום הסייבר כמובילה טכנולוגית, לאחרונה עשתה הסבת אקדמאים להוראה.

איפה: ראשון לציון : ימי ב+ד  14:00-16:30 או ימי ג+ה : 16:00-18:30, כתובת: שמוטקין 25 ראשל"צ

תאריכי פעילות ומחזורים:

יולי, אוגוסט, והמחצית הראשונה של ספטמבר, 2 מפגשים בשבוע. משך כל מפגש: שעתיים וחצי. פרטים להרשמה: 054-2847290

 

◼️ לקבוצת חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מריה פיגובסקי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ראשון לציון

לחצו כאן
דילוג לתוכן