מבזקים
חיפושים נרחבים אחר נעדרת מרמת גן תאונה קטלנית באילת: רוכב אופנוע נהרג בדרך הרים לאחר האסון באשקלון: הפעוטה בת השנה וחצי שוחררה לקבורה – הלווייתה תתקיים הלילה במושב ברכיה פתח תקווה: רכב פגע במנוף הרמה – בן 70 נפצע קשה בני ברק: תינוק כבן חצי שנה פונה במצב אנוש לאחר שככל הנראה נחנק משקית בית שמש: בת 78 נפצעה לאחר שמעדה במדרגות בניין 2,868 יחידות דיור חדשות ישווקו בשכונות החדשות בשדרות הערב הכי צבעוני של הקיץ מגיע לדימונה: כל מה שמחכה לבני הנוער הצצה מהמרפסת חשפה השלכת פסולת: כך נתפס נהג המשאית בקריית אונו הילדות עולות למגרש: בית הספר לכדורגל ברחובות פותח שערים גם לבנות ירושלים: בן 15 נעצר בחשד למעורבות באירוע אלימות בן 78 אותר ללא רוח חיים בדירה בנתניה רחצתם בכנרת לאחרונה? משרד הבריאות עם אזהרה רוכב אופנוע נפצע בתאונת דרכים באשדוד דגלי ישראל, הצדעות ודמעות: אילת ליוותה למנוחות את תמיר וקנין שנפל בדרום לבנון בת ים: בן 51 נעצר בחשד שאנס צעירה בת 18 במלון דירות בעיר נוסעים ברחובות? הרחוב המרכזי שייסגר לשמונה שעות בתחילת השבוע כתב אישום: קבלן מהר חברון נאשם בהמתה בקלות דעת לאחר שירה למוות בתושב הכפר בן 18 מרחובות נעצר: התפתחות חדשה בחקירת הצתת סניף ג'פניקה בגבעתיים "ואם הם מתכננים משהו?": ההודעות שמסבכות את בני הזוג מאשקלון

קניתם שמן זית? משרד הבריאות מזהיר מהמוצר הבא

משרד הבריאות מזהיר את הציבור מפני צריכת המוצר "שמן זית סורי בכבישה קרה" של החברה "סוד הקטיף", לאחר שנמצא כי אינו תואם להגדרת שמן זית ואינו עומד בתקן הישראלי.

משרד הבריאות מזהיר את הציבור מפני צריכת המוצר "שמן זית סורי בכבישה קרה" של החברה "סוד הקטיף", לאחר שנמצא כי אינו תואם להגדרת שמן זית ואינו עומד בתקן הישראלי.

האזהרה פורסמה בעקבות פעולות פיקוח שגרתיות שביצע שירות המזון במשרד הבריאות, וכן בעקבות תלונת אזרח. בבדיקות שנערכו למוצר – מכלל תאריכי התפוגה ובכל הגדלים – נמצא כי הרכב חומצות השומן אינו תואם את ההגדרה של שמן זית, בניגוד למצוין על גבי התווית.

עוד נמסר כי היצרן אינו מוכר למשרד הבריאות, ועל כן המוצר מוגדר כמזויף ואינו עומד בדרישות התקן הישראלי לשמן זית. במשרד הבריאות מדגישים כי צריכת המוצר עלולה להטעות את הציבור, וקוראים להימנע משימוש בו.

שירות המזון במשרד הבריאות מסר כי ימשיך לפעול לאיתור ולבחינה של מקרים נוספים של הונאה במזון, ובפרט זיופי שמן זית. במידה ותתגלה הפרה של דרישות החקיקה והתקינה בישראל, ינקטו צעדים בכל האמצעים העומדים לרשות המשרד, בשיתוף כלל הגורמים הרלוונטיים.


◼️ צרכנות ומבצעים: חדשות, מה חדש על המדף, מה יורד מהמדף? בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברת משרד הבריאות

דילוג לתוכן