מבזקים
27 מטילי נחושת, אקדחים וחלקי M16: שורת תפיסות נשק ברהט חשד לפגע וברח בירושלים: בת 70 נהרגה – נהג המשאית נעצר לאחר שנמלט מהזירה שינויים בתנועת הרכבות באזור אשקלון, אשדוד, יבנה וראשון לציון עסק לשטיפת רכבים בנגב נסגר ל־30 יום לאחר שנתפסו בו שני שוהים בלתי חוקיים ראשוני: תלונה בלהב 433 הוגשה נגד בכיר בעיריית נס ציונה אשקלון תתייחד עם נרצחי 7 באוקטובר ונופלי המלחמה: הטקס העירוני יתקיים מחר טרגדיה בירושלים: הולכת רגל כבת 70 נהרגה ברחוב רשב״א כך יציינו השבוע בבתי הספר ובגנים את 7 באוקטובר: טקסים, שיח רגשי וסיפורי גבורה שיבושי תנועה בכביש 461 והסביבה: עבודות הרכבת הקלה יימשכו לאורך כל השבוע באור יהודה, יהוד מונוסון וסביון שבועיים לפני 7 באוקטובר היא חיבקה את ליאור בפעם האחרונה: "לא ידענו שזו תהיה פרידה" יותר מ – 1,000 מנהיגים מ – 117 מדינות יגיעו לירושלים לציון שלוש שנים ל – 7 באוקטובר תשעה נעצרו בעקבות אירוע ירי באשקלון – המשטרה תבקש להאריך את מעצרם הציל שתי נשים בנובה: בן שדה ממיתר סיפר לתלמידי באר שבע על הרגעים תחת אש מחר בקריית גת: טקס הזיכרון העירוני לחללי מלחמת חרבות ברזל חשד לעבירות מין בבת 14 בחולון: בן 20 נעצר ומעצרו הוארך המשטרה פיזרה בנגב אירוע שתוכנן לכבוד אסיר ביטחוני משוחרר היום ברמלה: אליצור פותחת עונה בבית מול מכבי חיפה – הכניסה חופשית בעוד 10 ימים ההנחות נגמרות: מה יקרה ל״סל של ישראל״ בסניפי קרפור בערי האזור? מהיום: חונים בחינם בראשון לציון ונוסעים לתל אביב בלי הפקקים – אבל יש קאץ׳ 10 גנים בגדרה נקראו על שם נופלים ונרצחים – ולכל אחד נוצר איור שמספר את סיפורו

קריית אונו במקום הראשון בבניית שטחי מסחר 

ניתן לייחס הנתונים הללו להגירה חיובית של תושבים מחתך סוציו אקונומי חזק ויצירת מקורות הכנסה לעיר הצומחת

בשורה מעניינת  לתושבי קריית אונו. מנתונים שאספה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה לגביי התחלות בניה של שטחים מסחריים בערי ישראל,  עולה כי קריית אונו היא העיר בה נוספו הכי הרבה שטחי תעסוקה ומשרדים לנפש בישראל בשנים האחרונות – 5.3 מ"ר לנפש, ואחריה בדירוג נס ציונה עם 4.8 מ' ורמת השרון עם 4.5 מ'.

"העובדה שאנחנו מובילים את הבנייה בשטחי תעסוקה היא תוצאה של חשיבה קדימה וחזון עירוני, אותו הובילה הנהלת העיר בשנים האחרונות" אומר ישראל גל ראש עיריית קריית אונו, שבתקופת כהונתו, בעשר השנים האחרונות, התרחבו שטחי המסחר, הפנאי והתעסוקה בעיר בהיקף עצום.

את העובדה כי לקריית אונו נוספו הכי הרבה שטחי מסחר לנפש, ניתן לייחס להגירה חיובית של תושבים מחתך סוציו אקונומי חזק עם עירייה שהבינה שיש לייצר מקורות הכנסה לעיר הצומחת.

כיום ניתן לראות את אזור התעסוקה החדש המתפתח בדרום העיר "פארק העסקים אונו" שנחשב לאטרקטיבי עבור חברות הייטק ושירותים שונים, עקב מיקומו המרכזי הסמוך לתשתית תחבורתית עתידית וקיימת.

פארק העסקים מצוי בקרבת בית החולים שיבא, הגדול ביותר בארץ, אשר אליו מגיעים עשרות אלפי עובדים, מטופלים ומבקרים, בסמוך לערים יהוד-מונוסון ואור יהודה המתפתחות בשנים אלה והיקף הבנייה למגורים בהן עולה וגדל בכל שנה, בסמוך לכביש 46 שייסלל במקום ויחבר את המתחם לכביש 6, בסמוך לתחנת הקו הסגול של הרכבת הקלה שתגיע בעוד מספר שנים לתל אביב ובסמוך למסוף אוטובוסים אזורי שייפתח במקום.

כל אלו יאפשרו ניידות מגוונת והגעה למקום בכל אמצעי התחבורה. בכוונת העירייה לשלב באזור התעסוקה הפעיל בשעות היום גם אזור בילויים שוקק בשעות הלילה, כך שהמתחם יהפוך לאזור האטרקטיבי ביותר בכל בקעת אונו הן בשעות היום והן בשעות הלילה.

החשיבות של נתוני הבניה בו קריית אונו מובילה היא עצומה, כעיר שצומחת ובעלת ביקוש גבוה לגור בה. מדובר על הבטחת העתיד והאיתנות הכלכלית של העיר. הנתון גם מדגיש את האמון האדיר של חברות הבניה לתעסוקה במיקומה הייחודי של קריית אונו והתשתית התחבורתית שתעמוד לרשות אלו שיגיעו ומגיעים לאזורי התעסוקה החדשים.

◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – נדל”ן, כלכלה ועסקים לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית קריית אונו

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית אונו

לחצו כאן
דילוג לתוכן