עיריית קריית גת מעלה הילוך במאבק על איכות הסביבה: בימים אלו פועל אגף איכות הסביבה והאנרגיה במבצע עירוני נרחב המיועד להפוך את המחזור לחלק בלתי נפרד משגרת החיים של התושבים. במסגרת המבצע, מחולקות ללא עלות שקיות מחזור רב-תכליתיות המעוצבות במיוחד לאיסוף אריזות בתוך הבית.
השקיות המחולקות כוללות תכני הסברה מפורטים המדריכים את התושבים כיצד להפריד נכון את הפסולת. הדגש המרכזי הוא על הפח הכתום, המיועד למחזור אריזות פלסטיק, מתכת וקרטוני משקה. בעירייה מציינים כי עד כה חולקו השקיות לאלפי בתי אב, והחלוקה תימשך בימים הקרובים עד להשלמת המבצע בכלל שכונות העיר.
"כל פעולה קטנה של מחזור בתוך הבית תורמת לשמירה על הסביבה שלנו בקריית גת ומחזקת את החוסן הקהילתי והסביבתי," נמסר מטעם אגף איכות הסביבה והאנרגיה.
◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








