מבזקים
גן יבנה חוגגת עצמאות בקהילה: קומזיץ, מופעים וחגיגה מקומית באר שבע חוגגת עצמאות: במות ענק, כוכבים ואירועים בכל העיר תושב אשדוד איים על קצינה בכירה במרחב לכיש: "אם צריך לפגוע בשוטרים נפגע" תאונה עצמית במודיעין: נהגת רכב נפצעה בינוני לאחר שהתנגשה בעמוד אסון החניון ברמת החייל: המהנדס חנוך צחר בן ה-91 לא יישלח למאסר בפועל חוויה ברזילאית על המנגל הפרטי שלכם: "קאזה דו ברזיל" פותחת את הקצבייה ליום העצמאות פרשת ה"קצינים והקריפטו": כתב אישום חמור נגד שבעה קצינים בצה"ל ובמשטרה פלמחים: האזהרה הוסרה – הים שוב בטוח לרחצה המקום שבו נקבע עתיד הכלכלה הישראלית הוא אשדוד אשקלון: מהדיור ועד התחבורה – הכל עומד להשתנות קריית עקרון: בין זיכרון לנתינה – מחווה שנוגעת בלב הלוגו החדש של וולפסון חולון מספר סיפור של גבורה לוד נערכת ליום הזיכרון: אלו הרחובות שייסגרו בעיר ירושלים: אגם ברגר הגיעה לומר תודה – והשאירה את כולם בלי מילים הרצליה: שוק איכרים פיראטי נהרס – הקרקע חוזרת למדינה היום זק״א תיראה אחרת – בגלל רוני אשל ז״ל רמלה: נהיגה פרועה הסתיימה בחשיפה חריגה אשקלון: מסיבת רעש חשפה מציאות מדאיגה תל אביב: עוד שלב בדרך למהפכה – אושר פרויקט המסילה הרביעית רחוב הפלמ"ח בגבעת שמואל משנה פנים

קריית גת: כך העיר תומכת בילדים עם צרכים מיוחדים בזמן החירום

ערכות הפגה, ביקורי בית ומשחקייה במרחב מוגן: האגף לצרכים מיוחדים מפעיל מערך סיוע מיוחד לילדים ולמשפחות מאז תחילת “שאגת הארי”
האגף לצרכים מיוחדים בעיריית קריית גת פיתח מערך מענים מותאמים לילדים עם צרכים מיוחדים ובני משפחותיהם על מנת לסייע להם לעבור את הימים המתוחים בתקופה הנוכחית מאז פרוץ מבצע "שאגת הארי". עובדי האגף בהם עובדי המחלקות, סייעות ומלות עורכים מידי עשרות שיחות טלפון למשפחות על מנת לבדוק מה הצרכים העולים מן השטח. בנוסף, עיריית קריית גת באמצעות האגף ובסיוע שותפים נהדרים בהם שותפות ביחד – קרית גת – לכיש- שפיר- שיקגו, אינטל וקרן שלם ארזו ערכות ייחודיות ומותאמות לילדים עם צרכים מיוחדים אשר מחולקות לביתם ומספקות שעות של הנאה והפוגה. 
צוותי החינוך המיוחד בהן תומכות ומלוות מבצעות גם מידי יום ביקורי בית בבתי תלמידי החינוך המיוחד. הן מגיעות לשחק מעט עם הילדים ולתת חיבוק חם. המשפחות מעידות כי הגעתם של הצוותים התומכים חיונית לילדים וגם להורים.
בדומה לסבבי לחימה קודמים, גם הפעם פתח האגף באמצעות המרכז למשפחות לילדים עם צרכים מיוחדים את משחקיית ההפגה בה מתקיימות פעילויות 3 פעמים בשבוע: פעילויות יצירה, הפעלות, קרקס, תיפוף, חיות, מדע ועוד, בסיוע קק"ל ומפעילים מקומיים. ההיענות למשחקיית ההפגה מרגשת מאוד הן מתקיימות במרחב מוגן במקיף "אריה מאיר" ובשלוחת כרמי גת. תודה למנהלת התיכון רחל שולמרק ולאב הבית יהודה היקר על שיתוף הפעולה המתמשך למען הילדים.
מנהלת האגף לצרכים מיוחדים גל עטיה ציינה את החוסן הבלתי רגיל שמפגינות המשפחות: "בימים לא פשוטים אלה הלב מתרחב לנוכח הגבורה האמיתית שמגלות המשפחות המיוחדות. אנחנו מלאי ענווה והשראה לראות כיצד הם עוטפים את הילדים באהבה וברוגע כדי שיוכלו לעבור יחד את התקופה הסוערת ונשמעים על אף אתגרים לא פשוטים להנחיות פיקוד העורף בדאגה לשלומם של הילדים. זכינו לאפשר להם מעט הפוגה באמצעות ערכות ייחודיות ומשחקיית הפעילויות שלנו ואני מבקשת בהזדמנות זו להודות לצוותים שלנו שפועלים מכל הלב כדי לשמר לילדים מעט מהשגרה המוכרת להם. תודה גם לכל השותפים הנפלאים שלנו שבזכותם הצלחנו להרכיב ערכות הפגה מלאות תוכן. אנחנו מאחלים הצלחה רבה לכוחות הביטחון, בתקווה לימים שקטים".

◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: עיריית קריית גת

דילוג לתוכן