מבזקים
לא עוד קונצרט ולא עוד מופע מועדון: החיבור החדש שמתחיל בגריי יהוד אחרי הימים הארוכים מחוץ לבית: רמלה אמרה תודה למילואימניקים עם ערב של צחוק טרגדיה ביבנה: בן 43 נמצא ללא רוח חיים בביתו סריקות, גניבה והברחה לקו התפר: כך עבדה חוליית הרכבים שנעצרה ליד כפר סבא תאונת העבודה בשער שומרון הסתיימה באסון: פועל כבן 30 נהרג במקום מרדף, רכב גנוב וקטין שנעצר: כך סוכל ניסיון גניבת כלי רכב באשדוד שוהים בלתי חוקיים הסתתרו בתעלת ביוב: מבצע אכיפה חשף חשדות חמורים באתרי בנייה בבאר שבע דרמה באתר עבודה בשער שומרון: פועל כבן 30 מחוסר הכרה לאחר שנפגע מחפץ כבד לא רק בייביסיטר: קריית מלאכי משנה את כללי המשחק של הקיץ לילדי העיר יותר מ – 3.3 מיליארד שקל: פסיקה דרמטית בירושלים נגד חמאס בעקבות מתקפת 7 באוקטובר יום אחרי החנוכה: כיכר עופרים החדשה בבית אריה כבר משנה את התנועה באזור גלי עטרי קיבלה את מגן הזהב של הקהילה הגאה: “למדתי מכם אומץ מהו” תלמידי יבנה יצאו מהכיתה ונכנסו לעולם המדע האמיתי קטטה בבית קפה באשדוד לא דווחה למשטרה – העסק נסגר בצו מנהלי אשדוד: הולך רגל נפגע מאוטובוס ופונה במצב בינוני ליבו נעצר בבית – וחזר לפעום: בן 76 מנתיבות ניצל בזכות תגובה מהירה של כונני החירום לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב נתניהו במסר לעם הלבנוני: "חיזבאללה חלש מאי פעם, ישראל חזקה מאי פעם" חשש לחייה של בת 15 מקריית מלאכי

קריית מלאכי: הלימודים בחטיבת הביניים "דרכא" יפתחו באיחור בשל אירוע אלימות חמור

הסתדרות המורים הודיעה כי הלימודים היום (ראשון, 26.4.26) יחלו בשעה 10:00, בעקבות תקיפה פיזית ומילולית של מורה על ידי תלמיד. ראש העיר והנהלת העירייה יגיעו לבית הספר למפגן תמיכה בצוות: "לא נאפשר להפוך את בתי הספר לשדה קרב"

מערכת החינוך בקריית מלאכי סוערת בעקבות אירוע אלימות קשה שהתרחש בחטיבת הביניים "דרכא" בעיר. הסתדרות המורים הודיעה על נקיטת צעדי מחאה, במסגרתם הלימודים בבית הספר יחלו היום, יום ראשון ה-26.4.26, בשעה 10:00. בין השעות 08:00 ל-10:00 תתקיים אסיפת הסברה לצוות החינוכי בהשתתפות ד"ר אליעזר וינוגרד, יו"ר סניף הסתדרות המורים באזור.

ההחלטה התקבלה לאחר שתלמיד תקף באופן בוטה, פיזית ומילולית, עובד הוראה בבית הספר. על פי הסתדרות המורים, מדובר בתלמיד שהיה מעורב באירועי אלימות חוזרים ונשנים גם כלפי חבריו לספסל הלימודים.

יו"ר האיגוד המקצועי, מיכאל פינטו, גינה את האירוע בתוקף: "זו מציאות בלתי נסבלת. לא ייתכן שעובדי הוראה יגיעו לעבודה ויחששו לביטחונם האישי. נפעל בכל האמצעים להגן על כבודם ומעמדם". ד"ר אליעזר וינוגרד הוסיף: "האירוע מערער את תחושת הביטחון הבסיסית. אנשי חינוך לא נשלחים לשדה קרב אלא כדי לחנך, ואנו דורשים תגובה נחושה מצד הגורמים האחראים".

בעיריית קריית מלאכי הגיבו במהירות והודיעו כי התלמיד הושעה לאלתר עד להודעה חדשה. ראש העיר, אליהו זוהר, יחד עם הממונה על החינוך שמעון חזן ומנהל אגף החינוך סמי עטר, יגיעו מחר בבוקר לבית הספר כדי להביע תמיכה אישית במורה שהותקף ובכלל הצוות החינוכי.

"אנו רואים בחומרה רבה את המקרה", נמסר מהעירייה. "מורה שנכנס לכיתה צריך לדעת שהוא מוגן ומכובד. נשדר מסר ברור של אפס אלימות וגיבוי מלא לצוותי החינוך בעיר".

בעירייה הבהירו כי ימשיכו לפעול בתיאום עם ארגוני המורים ובהתאם לנהלים המשמעתיים המחמירים ביותר מול התלמיד הפוגע.


◼️ חדשות קריית מלאכי, באר טוביה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן