מבזקים
אשקלון: מסיבת רעש חשפה מציאות מדאיגה תל אביב: עוד שלב בדרך למהפכה – אושר פרויקט המסילה הרביעית רחוב הפלמ"ח בגבעת שמואל משנה פנים הלוגו השתנה – והסיפור האשדודי מאחוריו שובר לב נחשף: רשת הטרור הסודית של איראן נגד ישראל גדרה משנה את כללי המשחק של חגיגות העצמאות כפר סבא: נהגת בת 75 איבדה שליטה ונפצעה אשדוד: טרגדיה בכביש – בן 25 נהרג, יובא למנוחות לוד: יצא לעבודה – ולא חזר אשדוד לא מחכה לכיכר: שלוש משאיות שמחה ייצאו לרחובות, ובמת הענק כבר קמה המבצע הלילי שישנה את הכניסה לירושלים לכל שם יש סיפור: היוזמה החדשה שמשנה את הזיכרון בירושלים רחובות: בית חולים קפלן החליף את הלוגו – בכתב ידו של לוחם שנפל בן 19 מנס ציונה חשוד שפעל עבור איראן – וניסה לגייס אחרים תל אביב: הדירה הזו נסגרה אחרי מה שנמצא בפנים מהבסיס הצבאי לשוק השחור – כך נחשפה הפרשה מאשקלון המתכון הזה מוקדש למי שלא ישבו עוד סביב השולחן באר שבע: מה שהם השאירו מאחור הפך לשיעור הכי חזק בבית הספר לא רק הזיכרון – גם האחים: ערב עוצמתי ומרגש בנתניה אחרי הגבלות וביטולים: בגן יבנה מחזירים את טקסי הזיכרון והעצמאות לקהילה

קרית עקרון: חובב צברי נמצא מאומת לקורונה

ראש מועצת קרית עקרון שיתף כי גם הוא נכלל ברשימת המאומתים בנגיף הקורונה. לדברי צוברי, "במסגרת בדיקת pcr שביצעתי התגלה כי הקורונה הגיעה גם אליי. אני מרגיש טוב מאוד, אבל הבדיקה והתוצאות המהירות מנעו הדבקה. לכן אני קורא לציבור – לכו להיבדק במקרה הצורך ובמיוחד אם יש לכם תסמינים וחשוב לא פחות – תתחסנו! אי אפשר לדעת כיצד הייתי מרגיש ללא החיסון. התחלואה מהקורונה ממשיכה לעלות – שמרו על עצמכם, שמרו על יקירכם! והעיקר הקפידו על הנחיות משרד הבריאות!".

צברי הוא ראש מועצה מבריק, עם עשייה רבה ואיכותית. כיצד ימשיך לתפקד בימים הקרובים? "ממשיך לעבוד מהבית", הבהיר. בשישי האחרון, עוד טרם גילה כי הוא מאומת, ציין צברי בחשבון הפייסבוק שלו: "אנו נמצאים בשיאו של גל קורונה נוסף – הווריאנט החדש לא פסח גם עלינו והשבוע הפכנו ליישוב אדום. במקביל הפעלנו השבוע את מתחם החיסונים להורים וילדים ולבני 60 + בלבד ניתן גם חיסון רביעי. אני שמח על ההיענות שלכם להגיע ולהתחסן אנחנו חייבים למגר את המגיפה ולשמור על הבריאות שלנו ושל יקירינו! לצד מתחם החיסונים, אני מודע לצורך בהקמה של מתחם בדיקות, לאור העומסים הקיימים בכלל המתחמים ברחבי הארץ וממקדים לשם כך את כל המאמצים, חשוב לציין כי חברות הדגימה השונות סובלות ממחסור חמור בכוח אדם ולכן הקושי בהקמה מתחם של כזה".

דילוג לתוכן