מבזקים
אשקלון הצביעה יותר, אבל נשארה מאחור: הנתון המפתיע של בחירות 2026 אשדוד הצביעה יותר מבבחירות הקודמות, אבל רק שני רבעים עברו את הממוצע הארצי אילת של שתי מערכות בחירות: ברובע 8 הצביעו 67%, בערבה רק 41% 44,264 מצביעים ברמלה – לאחר ספירת 60% מהקלפיות: הליכוד מוביל עם 37.9% 74.6% הצבעה באופקים: רמת השקד בראש; הליכוד מוביל עם 46.1% מהקולות 111,632 מצביעים בחולון: הליכוד מוביל עם 32.6%, ישר שנייה עם 20.1% בדימונה: הליכוד מוביל עם 54.1% מהקולות; עלייה בשיעור ההצבעה בעיר 69,048 מצביעים בהרצליה: ישר מובילה עם 33.6%, הליכוד שני המפלגות התחלפו, הרגל אחד נשאר: הסיפור של גני תקווה בקלפי לאחר ספירת 63.6% מהקלפיות בלוד: הליכוד מוביל, הרשימה המשותפת שנייה כפר סבא הצביעה, אבל לא באותה עוצמה: הפער הגדול בין השכונות נחשף ירושלים: פער של 61 נקודות בהצבעה בין אזורי הקלפיות – הנתונים המפתיעים נחשפים נתיבות אחרי סגירת הקלפיות: כמעט שליש מהמצביעים הגיעו מאזור אחד בעיר 129,292 מצביעים בנתניה – הליכוד מוביל עם 34.9% שני קצוות באותה ירוחם: 82.3% הצבעה באזור אחד, רק 59.2% באחר נס ציונה הצביעה, אבל לא באותו קצב: פער של 11 נקודות בין אזורי העיר מצפה רמון כבר עברה את הבחירות הקודמות, אבל הפער מהארץ עדיין גדול יהוד מונוסון: קריית הסביונים בראש, מכב"י בתחתית – הפער שמסתתר מאחורי נתוני ההצבעה מזכרת בתיה יצאה להצביע: בבר לב הגיעו ל – 82.9%, ומה קרה בשאר היישוב? בין מפלסים לכפר עזה: הפער החריג שמתגלה במפת ההצבעה של העוטף

ראשוני: קורה קרסה ברחוב שבזי 1 בקרית מלאכי, יש פצועים

לוחמי האש של תחנת קרית מלאכי קיבלו הודעה על קריסת קורה בבניה ברחוב שבזי 1 בקרית מלאכי. כאשר הצוות הגיע למקום הבחין בלכוד מתחת לקורת ברזל. הצוות מיד החל בפעולות חילוץ. לאחר מלאכת חילוץ מורכבת הלכוד חולץ ונמסר למדא להמשך ושם הוגדר כפצוע בינוני. לוחמי האש של קרית מלאכי המשיכו בסריקה ללכודים נוספים. מפקד המשמרת של תחנת אשדוד ומפקד התחנה בדרכם לאירוע.

מכבאות והצלה נמסר כי "מדובר בגג שקרס על פועל בניין. הוא חולץ ע"י לוחמי האש של קרית מלאכי. לוחמי האש הציבו סולם ורתמו את הלכוד עד להמשך טיפול מד"א. אין פצועים נוספים באירוע, הפצוע הוגדר במצב בינוני".

ממד"א נמסר: "שעה 15:39 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב לכיש על 2 פועלים שנפגעו מחפץ כבד שנפל במהלך הריסת מבנה ברחוב שבזי בקרית מלאכי. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח אסותא 2 פועלים כבני 30 במצב קל ובינוני עם חבלה בגפיים תחתונות"

שמואל גלינסקי חובש איחוד הצלה מסר: "מדובר בפועל שחולץ ע"י צוותי כיבוי לאחר שנלכד באתר בניה שחלקו קרס תוך כדי עבודתו. לאחר הסיוע הראשוני הוא פונה החולים במצב בינוני".

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה

לחצו כאן
דילוג לתוכן