מבזקים
שוטרי תחנת אשדוד עצרו קטין בחשד לתקיפה ושוד של שני קטינים בפארק בעיר נפילת פריטי אמל״ח בשוהם וראשון לציון- ללא נפגעים | צפו בתמונות צפו בסרטונים: טיל מאיראן יורט מעל נתב"ג; דיווחים על נפילות רסיסים בראשון לציון ושוהם הרצליה: טבעת נתקעה באצבע, מתנדב ידידים הגיע והציל את המצב תל אביב: חשוד נעצר אחרי שוד מזוין במרכול ברחוב הרצל זעזוע: כתב אישום בגין רצח נגד אופיר בן דוד – הרעיל את בת זוגו לשעבר ב"סם האונס" ביום העצמאות “אשב עליך בית סוהר”: אישום חמור בפרשת אלימות משפחתית באילת תושב אשקלון תובע את העירייה בכ – 55 אלף שקל אחרי שהצפה השביתה את רכבו זהירות ב"עיר היין": מצלמה משטרתית הוסתרה בתוך מכולת אשפה – צפו בתיעוד גוש עציון פותח את בתי הספר: “הביטוי הטוב ביותר לעוצמת ישראל” מועצת יבנה אישרה תקציבי חירום – תקציב 2026 לא עלה להצבעה סוכל פיגוע בלוד: חשוד נעצר בתוך מסגד בעיר רהיט דקורטיבי, בפנים סמים: כתב אישום בפרשת הברחה לירושלים אשקלון: נעצר קטין החשוד ששדד תחנת דלק באיומי לום יוזמה עירונית ביבנה הופכת את המקלטים הציבוריים ליצירות אמנות הקו הראשון של אור יהודה: 60 מתנדבים תרגלו תגובה לנפילת טיל מדימונה לחזית האזרחית: העיר קוראת לתושבים להצטרף למערך המתנדבים שדרות מלמדת חוסן: כלים מעשיים לחיים תחת איום מתמשך מזג האוויר היום: קריר, מעונן ועם גשם מקומי בצפון ובמרכז משאית מוזיקה, ערכות לילדים והמון לב: החזית האזרחית של הצעירים בישראל
רחמים מלול

ראש העיר רחמים מלול, צילצל לחברי המועצה וביקש להצביע בעד הרב הספרדי

רחמים מלול

הערב (ראשון) צפויה מועצת העיר להצביע בעד מינויו של רב ספרדי לעיר – זה יקרה במהלך ישיבת המועצה בה ביקשו גיורא בן ארי ושי קזיוף להביא את ההצעה לסדר ולאחר שראש העיר, רחמים מלול, צילצל אישית אל חברי המועצה.

"זו הפעם הראשונה שראש העיר מבקש זאת, מזה שלוש שנים הוא לא צילצל אישית ולא ביקש דבר", אמר אחד מחברי המועצה.

סוגיית הרב הנוסף צפויה לדין ודברים בין הנוכחים, חרף ההתנגדות שיש לחלק מהחברים בסוגיה. כידוע, ההצעה חייבת לעבור את אישור המועצה זאת בעקבות המכתב שנחשף ב"רחובות היום" ב-21 בפברואר אשר נשלח על ידי שר הדתות, דוד אזולאי אל ראש עיריית רחובות, רחמים מלול, בו הוא מעלה מספר תהיות סביב מינויו של רב ספרדי ראשי לעיר, אותו ביקש מלול לקדם. מתוך הדברים ניתן להסיק כי העירייה תיאלץ לשאת במרבית העלויות להעסקתו של הרב הספרדי.

ישיבת מועצת העיר (ארכיון)

לדברי השר אזולאי "נוכח העבודה שהעירייה מתכוונת לממן את שכרו של רב העיר לפחות בחמש השנים הקרובות בשיעור של 75%, הרי שמצד הבחינה התקציבית יקל עלינו לאשר את המבוקש בכפוף לכך שתתקבל החלטה על ידי מועצת העירייה הנוכחית. החלטה בעניין התקבלה על ידי מועצת העירייה בקדנציה הקודמת בתאריך 21.9.11 ומניסיון בערים אחרות יש צורך לאשרר את ההחלטה של העניין שוב".

השר התייחס לעובדה לפיה המועצה הדתית שרויה במצב של תכנית הבראה ובתוך כך את העובדה כי העירייה חייבת למועצה כ700 אלף שקלים.

 

דילוג לתוכן