מבזקים
אבל כבד: עומר קריאף תושב תלמי יחיאל ושחקנה של הפועל גן יבנה הלך לעולמו בתאונה טרגית אמפי מסובים אור יהודה יצא לדרך עם הופעה של להקת משינה סמוך לבאר שבע: המשטרה סיכלה כוונת פגיעה במסגרת סכסוך פלילי – מטול "לאו" צה"לי אותר ברכב אילת: גבר התמוטט בחדר כושר – דפיברילטור החזיר את ליבו לפעום הותר לפרסום: סרן דוד חזות נפל בקרב בדרום לבנון חולון: גבר כבן 30 נפצע קשה בפיצוץ רכב ברחוב הלוחמים במקום לרסס: גבעת שמואל משחררת “יתושים טובים” נגד היתושים העוקצים העמותה הירושלמית שמזהירה: "בדידות עלולה להיות סכנת חיים" מועצה אזורית תמר: גבר כבן 50 נהרג בתאונת עבודה במפעל מודיעין משיקה ספרייה חכמה: עמדות AI ימליצו לתושבים על ספרים ליד הבית כתב אישום נגד סגן ראש עיריית באר יעקב נועם ששון אחרי יותר מ – 20 שנה במקלט: שבט הצופים “עתיד” בחולון בדרך לבית קבע גני תקווה ממשיכה להרחיב את תוכנית החוסן בבתי הספר הפאמפטרק החדש בסביון נפתח לרכיבה אשקלון: ייעוץ הורי ללא עלות בגינת המשחקים בעיר היין סוף סוף ירידה – אלה מחירי הדלק לחודש יולי בלונים שבתוכם אבנים הושלכו לעבר רכבים בשכונת השחמון באילת בנאות חובב מצדיעים למשפחות המילואים: כניסה חינם למרכז המבקרים לאורך הקיץ באר שבע מחזירה את הקיץ לעיר העתיקה: אירועי לילה יחזקו את העסקים המקומיים עמנואל ממשיכה להתרחב: שווקה קרקע לבניית 21 דירות ומתחם מסחר

ראש עיריית לוד במתקפה חריפה נגד חוסמי הכבישים בגני איילון: "מציע לקיצוניים לא להתעסק איתי שוב"

ראש עיריית לוד, עו"ד יאיר רביבו, מגיב בחריפות לאירועי ערב השבת בשכונת גני איילון, במסגרתם חסמו עשרות צעירים את הציר המרכזי "יחד שבטי ישראל"; רביבו הודיע על צעדי ענישה חסרי תקדים נגד המארגנים והקהילה ממנה יצאו: "הקיצוניים יסולקו מכל משאב עירוני, מקומם לא איתנו".

סערה בעיר לוד בעקבות הפרות סדר שהתרחשו בערב שבת האחרון בשכונת גני איילון. כ-100 תושבים, רובם בני נוער, חסמו את הכביש הראשי בשכונה במחאה על נסיעת כלי רכב בשבת, עד להתערבות המשטרה שפיזרה את ההתקהלות.

ראש העיר הבהיר כי לא יאפשר את סגירת רחוב "יחד שבטי ישראל", המהווה ציר תנועה מרכזי במזרח העיר ומשרת עשרות משפחות חילוניות המתגוררות בשכונה. "מדובר בקומץ קיצוני שמפחיד נהגים המומים, וכל זאת בזמן מלחמה", מסר רביבו בחריפות.

להלן הודעת ראש העיר, הערב:

אבקש למחות מחאה חריפה נגד 100 מתושבי גני איילון, רובם בני נוער, שחסמו את הכביש הראשי בשכונה בערב שבת עד שהגיעה המשטרה ופיזרה אותם. הבהרתי ואבהיר שוב: רחוב יחד שבטי ישראל לא ייסגר בשבתות בהיותו ציר מרכזי במזרח העיר ובנוסף משרת עשרות רבות של משפחות חילוניות שגרות בשכונה.

הקומץ הקיצוני הזה, והעומד בראשם והיוזם, יאותרו על ידי גורמי האכיפה ועל ידי באופן אישי וייענשו בצורה חריפה. הקהילה מהם באו תסולק מכל משאב עירוני לרבות מבנים, הקצאות ומוסדות חינוך, כדי להעביר להם מסר, שמקומם לא איתנו, וכדאי מאוד שיעזבו את העיר תיכף ומיד.

לשמחתי הרוב המכריע של תושבי השכונה ושל רבני הקהילות שוחחו איתי שהם מגנים את המעשה הנפשע הזה וכי זו לא דרכם וגם גדולי ישראל הורו שמי שרוצה למחות עושה זאת בליבו בשקט. בטח לא בחסימת כביש, בטח לא מפחיד נהגים המומים, בטח לא בזמן מלחמה!

לפני 3 שנים הגעתי בעצמי ומנעתי את זה בגופי, מציע לקיצוניים לא להתעסק איתי שוב.


◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן