מבזקים
הותר לפרסום שמו של חלל נוסף מהאסון בלבנון: סמ"ר ליאל כבביה, לוחם שריון בגדוד 52 הותר לפרסום: סמ"ר יואב קליין ורס"ל ניר בן ארי נפלו בקרבות בדרום לבנון נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב

ראש עיריית לוד, יאיר רביבו מאוים על-ידי עבריינים: "זה ייגמר ברצח"

23 ראשי ערים, ביניהם ראש עיריית לוד, יאיר רביבו, מאוימים על-ידי עבריינים וארגוני פשיעה, ארבעה מהם נמצאים בדרגת האיום הגבוהה ביותר – דרגה 6, שמשמעותה סכנה מיידית לחייהם, ומקבלים אבטחה צמודה ע"י שומר חמוש ומעטפת חיצונית של אבטחה מצד המשטרה. כך עולה מנתונים שהגיעו מתוך אגף המבצעים במשטרה, שמעניק לראשי הרשויות המאוימים סל אבטחה.

 

במשטרה מזהים בתקופה האחרונה עלייה מדאיגה באיומים כלפי ראשי הערים, שכן לא מדובר כבר רק בכמה מילות איום או רמזים כאלה ואחרים. לא מעט ראשי ערים נמצאים תחת איום ממשי, כולל ירי לעבר הרכב או הבית, ובמקרים מסוימים גם תקיפה של ממש. את הנתונים הקשים הציג סגן ראש אגף המבצעים של המשטרה, תת-ניצב מוריס חן, בכנס ראשי רשויות שנערך בסוף השבוע באילת. במשטרה יודעים לומר שאחת הבעיות המרכזיות של ראשי הערים היא העובדה שהם מקבלים החלטות הרות גורל לגבי תושבים ובעלי עסקים שיש להם משמעות כלכלית אדירה. בלא מעט מן המקרים, כשאותו גורם מבין שלא יוכל לקבל את מבוקשו במסגרת פנייה לרשות המקומית, הוא פונה לגורמים עבריינים שפותחים במסע של סחיטה באיומים. "בסוף זה ייגמר ברצח", מזהיר ראש העיר לוד יאיר רביבו, שבעצמו נמצא בדרגה 5. 
ביחידת המאוימים של אגף המבצעים במשטרה אוספים כל העת מידעים מודיעיניים הקשורים לאיומים על נבחרי ציבור ואנשים מפורסמים. בהתאם לאותו מידע, או במקרה של מעשים בשטח – הם קובעים את רמת האיום, שנעה בין 1, הנמוך ביותר, ל-6, הגבוהה ביותר. בראש רשימת המאוימים בין ראשי הערים עומד יאיר רביבו מלוד.
קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן