ראש עיריית רחובות מתן דיל בזירת הנפילה – צפו בתיעוד

חבלני משטרה סרקו את הנקודות בהן אותרו שברי היירוט בעיר, יחד עם כוחות השיטור והביטחון העירוניים ונציגי פיקוד העורף

תמונות נוספות מחלקי היירוט שנפלו בעיר רחובות הגיעו למערכת חדשות 08 – והמסר הברור הוא המתנה של 10 דקות לאחר האזעקה בכדי למנוע פגיעות בנפש.

בחג החנוכה הזה ראו כולם ניסי ניסים – מיליונים מהציבור הישראלי נאלץ לתפוס מחסה במרחב מוגן מפני ירי הטילים – ומי שהצליח להגיע למרחב המוגן, ושהה בו את הזמן הדרוש

זכה להגנה המירבית.

עיריית רחובות: חבלני משטרה סרקו את הנקודות בהן אותרו שברי היירוט בעיר, יחד עם כוחות השיטור והביטחון העירוניים ונציגי פיקוד העורף. ראש העיר מתן דיל הגיע לזירות הנפילה, קיבל סקירה מהכוחות בשטח ועודכן בנזק שנגרם לכלי רכב.

אנו שבים ומעדכנים כי אין דיווחים על נפגעים בגוף.

להזכירכם אין להתקרב או לגעת בשרידי רקטות או שברי מיירטים העשויים להכיל חומרי נפץ – יש לדווח על כך ללא דיחוי למוקד 100 של משטרת ישראל.

בעת אזעקה, הנכם מתבקשים להמשיך להקפיד על קיום הנחיות פיקוד העורף ולדווח למוקד העירוני על כל אירוע חריג.

◼️ הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית רחובות

דילוג לתוכן