הצילו חיי אדם מבוגר במהלך נסיעה: סיירות מג״ב ירושלים חילצו נהג מחוסר הכרה מרכבו וביצעו בו פעולות מצילות חיים
מוקדם יותר היום, במהלך נסיעה מנהלתית של סיירות מג״ב ירושלים מתל אביב לבסיסם בירושלים, סמוך לצומת שילת, הבחינו השוטרות באדם העומד במרכז הכביש וקורא לעזרה.
השוטרות עצרו מיד בצד הדרך, פרקו במהירות מהרכב ורצו לעבר רכב סמוך, שם הבחינו בנהג מבוגר כשהוא מחוסר הכרה, לאחר שככל הנראה לקה באירוע רפואי והחל להיחנק, תוך שפגע ברכב שנסע לפניו.
מאחר שהרכב היה נעול, אחת השוטרות נטלה פטיש חילוץ מהניידת, שברה את חלון הרכב ופתחה את הדלת מבפנים. מיד לאחר מכן חילצו השוטרות את הנהג, הסירו את חגורת הבטיחות, עצרו את הרכב בצורה בטוחה וביצעו בו פעולות מצילות חיים תוך קבלת הנחיות טלפוניות ממוקד מד״א.
השוטרות המשיכו בטיפול המקצועי והמהיר עד להגעת צוותי הרפואה של איחוד הצלה ומד״א, אשר המשיכו בהענקת טיפול רפואי ופינו את האזרח להמשך טיפול.
במשטרת ישראל ומשמר הגבול משבחים את תושייתן, מקצועיותן וחתירתן למגע של השוטרות, אשר גם במהלך נסיעה מנהלתית גילו ערנות ופעלו בנחישות להצלת חיי אדם.
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן







