מבזקים
סוכות בטבע הירושלמי: הגן הבוטני מזמין לחגיגת סתיו משפחתית עם סיורים, סדנאות יצירה, רכבת הגן ופעילויות לכל המשפחה אחרי איומים ואלימות בבית ספר ברמלה: הלימודים מחר יחלו רק ב – 10:00 קיבלתם הודעה על חוב לעיריית יהוד מונוסון או אשקלון? אל תלחצו על הקישור עשרות שקיות סמים נתפסו בדירה בחולון: שני אחים נעצרו בחשד לסחר מעקב סמוי מאשקלון הסתיים בכביש 4: אקדח, רובה חיצים וסכין נתפסו ברכב ההתפתחות בפרשת המנהרות סמוך לכפר סבא: אחד החשודים הוא קצין בביטחון המסכל הפלסטיני השוטר עצר את הרכב ביבנה – ואז התגלה מי מסתתר בתא המטען רחובות: ירד מהרכב מול השוטרים – וניסה להימלט מהמקום "אני הולך להרוס לכם את החיים": תושב גדרה מואשם באיומים על אשתו ויכוח בין בני זוג ביבנה הסתיים בתקיפה ובמרדף על קורקינט מה יקרה על הבמה? ערב האלתורים שיגיע לדימונה הסוכה הכי יפה בעיר תזכה בפרס: התחרות שיצאה לדרך בפתח תקווה אוהבים את ג׳ו עמר? ברמלה מכינים ערב נוסטלגי במיוחד פעם תשיעית נהיגה בפסילה: האישום החריג נגד תושב אילת חשד לתקיפת בת זוג באילת: בית המשפט הורה על שחרור החשוד חולון: בן 15 נפצע באורח קשה ניסה להימלט מהשוטרים על סורון באשדוד – ונעצר עם סמים וגז פלפל פועל כבן 25 נפצע אנוש באתר בנייה בקריית עקרון הגיע לאילת לחופשה – ונעצר בחשד לסחר בסמים: יותר מ – 5.5 ק״ג נתפסו בדירה פיצוץ ברחוב הסנהדרין בחולון: נער בן 15 פונה במצב קשה

רגע לפני שנת הלימודים: ראש העיר וממלא מקומו שלחו מדבקות למחברות ולספרים אל תלמידי כתה א'

כ-2,800 תלמידי כיתות א' צפויים להיכנס לראשונה בשערי בתי הספר היסודיים בעיר בעוד פחות מחודש, באחד בספטמבר. רגע לפני הם צפויים לקבל הפתעה מדליקה מעיריית רחובות, באמצעות תיבת הדואר: בימים האחרונים נשלחו אליהם מכתבים המברכים אותם לקראת הכניסה למערכת החינוך העירונית. על המכתב חתומים ראש העיר רחמים מלול, ממלא מקומו ומחזיק תיק החינוך, זהר בלום, ומנהלת אגף החינוך, אפרת צוקרמן. אגב, חלק מהילדים כבר קיבלו את ההפתעה המיוחדת.

"אנחנו שמחים שאתם כאן איתנו", צוין במכתב, "הצוותים החינוכיים נרגשים וערוכים לקדם את פניכם לכיתה החדשה שלכם באהבה ובמאור פנים. בבית הספר תכירו מורים חדשים והרבה חברים חדשים, תפגשו גם חברים מוכרים ותלמדו להתרגל לכללים חדשים. רחובות היא עיר המדע והתרבות ולכן העמדנו את החינוך בראש סדר העדיפויות העירוני. אנחנו מייחלים להצלחת כל אחד ואחת מכם, ומאחלים לכם התאקלמות מהירה ונעימה בבית הספר". בצידו השני של המכתב ציור לצביעה לפי מפתח מספרים.

המכתב לא יגיע (או הגיע – למי שכבר קיבל) לבדו אל תיבת הדואר אלא בליווי תשורה: דף מדבקות למחברות ולספרים, הממותגים בסמל עיריית רחובות. כאמור, חלק מהתלמידים כבר קיבלו את המכתבים והתקשרו לאגף החינוך להודות על ההפתעה האישית. לדברי ראש העיר, רחמים מלול: "אנו מקדמים בברכה כל אחת ואחד מתלמידי כיתה א', אל מערכת החינוך העירונית ברחובות שנחשבת לאחת הטובות בישראל. כולנו מאחלים להם הצלחה גדולה, ולימודים בשמחה".

אפרת צוקרמן, מנהלת אגף החינוך: "קיבלנו תגובות חיוביות ביותר על המכתבים מתושבים שכבר קיבלו אותם לבתיהם והופתעו. אחד המעברים הכי מרגשים ומשמעותיים בחיים הוא המעבר לכיתה א'. גם אנחנו מתרגשים, ולכן בחרנו לברך כל תלמיד ותלמידה באופן אישי, במכתב הממוען לכל אחד מהם, בתוספת הפתעה שימושית".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן