מבזקים
נתניהו ביקר באור יהודה וזכה לתשואות; ליאת שוחט, האשה החזקה בבקעת אונו קראה לתושבים להצביע ליכוד טרגדיה בפסגת זאב: יצא לריצת בוקר וגילה גבר כבן 40 ללא רוח חיים אירוע חריג במסילת הרכבת: אדם נפגע ופונה בהכרה תרגיל חירום בבית החולים לניאדו בנתניה: תורגש תנועה ערה של רכבי כיבוי ומשטרה מקריית מלאכי לקהילת חלוצי עזה: היוזמה של התלמידות לזכר הלל עובדיה ז"ל נשבע אמונים לדאעש ותכנן פיגוע בעיר העתיקה: תושב אום אל-פחם נעצר נהג אוטובוס בירושלים עצר בגלל תקלה וספג קללות גזעניות: "זו הייתה חוויה משפילה" שאנן סטריט, משפט ציבורי וחידון עירוני: האירועים שיתקיימו בגבעתיים יום הבחירות עם הילדים: גן המדע ברחובות ייפתח במיוחד ליום השבתון שינויים בתחבורה הציבורית באשקלון: קו 15 תוגבר ותחנות חדשות בדרך אירוע חריג בשדה התעופה רמון אשקלון: תינוק בן תשעה חודשים נפל מגובה ופונה במצב אנוש נתיבות ואופקים במוקד תוכנית של 25 מיליון שקל לשיקום נחלים ופיתוח פינות טבע יבנה: השיטור העירוני קיבל ציון 94 בבקרת המשרד לביטחון לאומי אשדוד: שלושה חשודים בפרשת הכנופיות שוחררו – בית המשפט דחה את בקשת המשטרה להאריך את מעצרם קריית מלאכי: התוכנית להפחתת המשאיות והפקקים – כבישים חדשים ומסוף לאוטובוסים חשמליים ירושלים: 68 מיליון שקל הושקעו במבנה החדש של תיכון "דרך" בחומת שמואל הרצליה ורמת השרון: 22,700 דירות תקועות כבר שנים – והיום דיון מכריע על זיהום הקרקע באר שבע: 200 קורקינטים ואופניים חשמליים כבר ברחובות – כמה תשלמו על כל נסיעה? נתניה, הרצליה, ראשון לציון, אשקלון ואילת: ניקיון החופים הגדול יוצא לדרך – ובנתניה יונצחו שלושה חברים שנרצחו בנובה

רחובות: יורקשייר בן 13 נפצע קשה בתקיפת כלב – הבעלים תובעת יותר מ־20 אלף שקל

טיול בוקר ברחובות הסתיים, לטענת שתי תובעות, בפציעתו הקשה של כלב יורקשייר טרייר בן 13 לאחר שכלבה יצאה מחצר בית והתנפלה עליו. הכלב נזקק לניתוח חירום, אשפוז וטיפולים ממושכים, וכעת מבקשות התובעות מבית המשפט לחייב את בעלת הכלבה בכ־20,685 שקל.

טיול שגרתי עם הכלב הפך בתוך רגע לאירוע קשה שהסתיים בחדר הניתוח – וכעת מגיע גם לבית המשפט.

תביעה קטנה הוגשה לבית משפט השלום ברחובות בעקבות אירוע שהתרחש, על פי הנטען, ב־21 באוקטובר 2025 סמוך לשעה 08:00.

על פי כתב התביעה, תושבת רחובות בת 75 יצאה לטיול עם כלבה, יורקשייר טרייר בן 13, שהיה קשור ברצועה. כאשר הגיעה סמוך לבית ברחוב רמז בעיר, יצאה לטענתה כלבה מחצר שאינה מגודרת והתנפלה על הכלב.

התובעות טוענות כי הכלב ננשך בגבו ובבטנו ונפצע קשה. עוד נטען כי בעלת הכלבה לא הייתה במקום באותה עת וכי הכלבה הייתה תחת השגחת אישה אחרת.

בעקבות הפציעה הובהל הכלב לקבלת טיפול וטרינרי דחוף. לפי המתואר בתביעה, הוא סבל מפצעי נשיכה עמוקים בגב ובבטן ונזקק לניתוח חירום לחקר הבטן בהרדמה מלאה, לתפירת שרירים, לניקוז, לאשפוז ולטיפול רפואי אינטנסיבי.

לטענת התובעות, ההוצאות הווטרינריות בעקבות האירוע הסתכמו ב־15,685 שקל. לדבריהן, לכתב התביעה צורפו מסמכים רפואיים, חשבוניות, קבלות ותמונות המתעדות את הפציעה והטיפולים.

עוד נטען כי לפני הפנייה לבית המשפט נעשו ניסיונות להגיע להסכמה בנוגע להחזר ההוצאות. התובעות טוענות כי העבירו לבעלת הכלבה את התיעוד הרפואי והחשבוניות, ובחודש פברואר 2026 אף שלחו מכתב התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים.

לפי כתב התביעה, בחודש אפריל הודיעה בעלת הכלבה כי היא מוכנה לשאת רק בעלויות הקשורות לטיפול בפצעי הנשיכה בגב, אך לא בעלויות הניתוח ובהמשך הטיפול.

מנגד, התובעת טענה כי המסמכים הרפואיים מתעדים פציעת נשיכה גם באזור הבטן וכי הטיפול שניתן נדרש בעקבות אותה פציעה. משלא הושגה הסכמה, הוגשה התביעה.

מעבר להוצאות הווטרינריות דורשת התובעת 5,000 שקל נוספים בגין עוגמת נפש, מצוקה וטרחה.

בכתב התביעה מתואר גם הקושי שחוותה בעלת הכלב, בת 75, שלטענתה נאלצה להגיע עם הכלב לטיפולים וטרינריים מדי יום במשך כשבועיים, תוך חשש לשלומו והתמודדות עם הטיפול בו לאחר הפציעה.

בסך הכול מבקשות התובעות לחייב את הנתבעת בתשלום של כ־20,685 שקל, לצד אגרת בית המשפט והוצאות ההליך.

יודגש כי מדובר בטענות המופיעות בכתב התביעה בלבד וטרם הוכרעו בבית המשפט. לנתבעת עומדת הזכות להציג את גרסתה ולהתגונן מפני התביעה.


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן