מבזקים
גבעת שמואל: שתי אליפויות בעונה אחת – וקבוצת הנוער של אליצור העפילה לליגה הלאומית קריית מלאכי: בן 7 פיתח תגובה אלרגית חריפה – חובש איחוד הצלה הציל את חייו נויה שרגא בת ה – 12 מלוד עשתה היסטוריה וזכתה במדליית ארד בתחרות הנשים במכביה Geely ו״ידידים״ משיקים את ניידת החילוץ וההדרכה החשמלית הראשונה בישראל סמיר מונייר מלוד נבחר לאחד מ – 17 בני הנוער המצטיינים בישראל כביש 443 המחבר בין לוד, מודיעין וירושלים נקרא על שמו של דוד לוי ז"ל – "דרך הלוויים" ראשון לציון, נתניה וכפר סבא: איפה מבלים עם הילדים במזגן בקיץ – ובחלק מהמקומות גם בחינם? ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן, משריין תקופת החלמה: "נכנס לניתוח באמונה ובאופטימיות" חוסלו שני מחבלי חמאס שפיקדו על הפשיטה לעוטף עזה והיו מעורבים בהחזקת חטופים ירושלים: העירייה חושפת ממצאים ראשונים מקריסת המרפסת – "הדיירים הזמינו איש מקצוע, אך לא דיווחו לנו" נתניה: נקבע מותו של עובר האורח שנפגע ממלגזה ידנית בתאונת העבודה "קיץ של צבעים" בקניון G כפר סבא: חודש שלם של פעילויות חינם לילדים ולכל המשפחה עד 150 כלי רכב צפויים להיגרר מרחובות אשדוד במבצע אכיפה חדש שדרות, נתיבות, אופקים ויישובי הנגב המערבי: תוכנית תיירות אזורית חדשה בהשקעה של 38 מיליון שקל אילת: אב ושני ילדיו נסחפו כ – 450 מטרים מהחוף – וחולצו ברגע האחרון בידי השיטור הימי שדרות: העיר הראשונה בעולם שתהפוך לסימולטור חירום לאומי מבוסס בינה מלאכותית אשקלון, אופקים, נתיבות, קריית גת ובית שמש: אלו קווי האוטובוס שיתוגברו בתקופת "בין הזמנים" בת ים: 100 ימים, 100 רצים ואתגר אחד שהסתיים בחגיגה קהילתית לכבוד שנת ה – 100 לעיר רחוב הביל"ויים בגדרה יהפוך לערב אחד למתחם אהבה עם יין, קינוחים ומוזיקה חיה סוף עצוב לחיפושים בחולון: תושבת העיר כבת 46 אותרה ללא רוח חיים
לפיד המכביה לצד שחקני מכבי "שלומי" רחובות באצטדיון העירוני החדש.

רחובות פתחה את מסע הלפיד של המכביה 2026

ראש העיר מתן דיל הזניק את הרוכבים מהאצטדיון העירוני החדש והניף את לפיד המכביה לצד קבוצת נערים ב' של מכבי "שלומי" רחובות, זוכת גביע המדינה
לפיד המכביה לצד שחקני מכבי "שלומי" רחובות באצטדיון העירוני החדש.

רחובות פתחה הבוקר, יום שלישי 9 ביוני, את מסע הלפיד של המכביה 2026, שיצא לדרך לקראת אירוע הספורט היהודי הגדול בעולם, שייפתח ב־1 ביולי באצטדיון טדי בירושלים.

טקס הזנקת מסע הלפיד התקיים באצטדיון העירוני החדש ברחובות, במעמד ראש העיר מתן דיל, שחקני קבוצת נערים ב' של מכבי "שלומי" רחובות, זוכת גביע המדינה בכדורסל, ונציגי המכביה.

במסגרת הטקס הגישו נציגי המכביה את לפיד המכביה לראש העיר, שהניף אותו יחד עם שחקני קבוצת נערים ב' של מכבי "שלומי" רחובות. בעירייה ציינו כי הבחירה בקבוצה לייצג את רחובות בטקס מסמלת את המחויבות העירונית לטיפוח דור העתיד של הספורט בישראל ואת הערכים של מצוינות, התמדה ורוח ספורטיבית.

מסע הלפיד של המכביה 2026 עובר לראשונה ביותר מ־30 רשויות מקומיות ברחבי הארץ, כמחווה היסטורית למסעות האופנועים שיצאו בשנותיה הראשונות של המכביה להפיץ את בשורת המשחקים היהודיים בעולם. הלפיד יעבור בין ערים וקהילות ברחבי ישראל ויישא עמו מסר של אחדות, תקווה וחוסן לאומי.

ראש העיר רחובות, מתן דיל, אמר: "כבוד גדול עבור רחובות לפתוח את מסע הלפיד של המכביה 2026. כעיר המקדמת ספורט, אנו גאים לארח את האירוע הסמלי הזה ולהניף את הלפיד יחד עם דור העתיד של הספורט הישראלי. קבוצת נערים ב' של מכבי שלומי רחובות מייצגת את הערכים היפים ביותר של התמדה, מצוינות ורוח קבוצתית, ואין ראויים מהם לעמוד לצידנו ברגע המיוחד הזה. לפיד המכביה מסמל עבורנו לא רק הישגים ספורטיביים, אלא גם אחדות, חוסן ותקווה, ערכים המלווים את החברה הישראלית יותר מתמיד."

מכביה 2026 תתקיים בישראל בין 1 ל־13 ביולי ותארח אלפי ספורטאיות וספורטאים יהודים מרחבי העולם, שיתחרו בעשרות ענפי ספורט לצד אירועים חגיגיים ברחבי הארץ.


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: איתי כהן עבור מכביה 2026

דילוג לתוכן