מבזקים
נס ציונה: לוחם "עוקץ" נעל בשוגג את הכלב ברכב – מתנדב "ידידים" חילץ אותו בשלום פנים לקהילה: אלעד חכים בובי – האברך מאשדוד שמקדש שם שמיים ונלחם על החיים בכבישים חיפושים נרחבים אחרי נעדרת בסיכון, בת 78, מפתח תקווה המשרד לשירותי דת אישר את נישואיהם של עדן פינס ואושר כהן אימה בדוכן מפעל הפיס באשדוד פנים לקהילה: אברהם איצקוביץ – הנגן מאשדוד שעובד בחברה קדישא ונלחם על החיים בשטח כמתנדב איחוד הצלה פנים לקהילה: מתנדב איחוד הצלה מבני עייש, אלכס סק – מהטרגדיות ששינו את חייו ועד להחייאה המוצלחת על השכן ביישוב מוות בבדידות בדימונה: גופת אישה בת 54 אותרה במצב ריקבון מתקדם לאחר ימים פציעה חודרת ברהט: צעיר נפצע בינוני באירוע אלימות במתחם 2 בעיר המגפה השקטה מכה שוב: גופת אישה בת 76 אותרה במצב ריקבון מתקדם באשקלון אירוע אלימות חריג בבית מלון באילת: תושב בת ים נעצר פלילים בנתניה: צעיר נאשם בהחזקת סם מסוג MDMA בדירה שכורה בעיר נס ברחובות: במהלך פעולות ההחייאה על הילדה – חזר הדופק; הציבור נקרא לקרוע שערי שמיים "הבדיקה הנומרולוגית שפתחה את המזל": עשרות משתתפים בערב פנויים-פנויות בגבעת שמואל דרמה בצפון: מיירט שוגר לעבר מטרה חשודה; כטב"ם של חיזבאללה נפל בדרום לבנון המגפה השקטה של הנשים בישראל והמהלך מעורר ההשראה של לבנת פורן: "שאף אישה לא תישאר לבד" אירוע אלימות בבאר יעקב: בן 45 נפצע באורח בינוני צו איסור פרסום הוסר: המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתור חשוד בניסיון רצח באילת רחובות: ילדה כבת 9 פונתה במצב אנוש תוך כדי החייאה לאחר שטבעה באמבטיה 6 צוותי כיבוי נאבקים בשריפה באזור התעשייה הצפוני באשדוד

רחובות: שיבושים בגני הילדים ובעירייה

בראשון בבוקר: שיבושים בגני הילדים ברחובות – אגפי העירייה לא יתנו שירותים לתושבים בשל אסיפת הסברה שיקיימו העובדים, בגיבוי הסתדרות המעו"ף >>

יו"ר ועד עובדי עיריית רחובות, רמי מדהלה, הודיע היום לכל העובדים להתייצב ביום ראשון מהשעה 08:00 עד השעה 10:30 לאסיפת הסברה של העובדים, בבניין העירייה, שהוגדרה גם כ"אסיפת חירום". האסיפה מתקיימת בגיבוי מלא של יו"ר הסתדרות המעו"ף, עו"ד גיל בר -טל.

עקב האסיפה יהיו שיבושים ביום ראשון הקרוב בעבודת גני הילדים בשעתיים וחצי הללו מאחר ותומכות החינוך (סייעות) יעדרו מהעבודה. כמו-כן לא יינתנו עד השעה 10:30 שירותים לתושב לרבות: מענה במוקד העירוני, שירותי תברואה, רישיונות לעסקים, תשלומי ארנונה ואחרים ושירותי מחלקת ההנדסה.

האסיפה מתקיימת לאחר שבוועד העובדים נדהמו לגלות השבוע, לטענתם, כי הנהלת העירייה הגישה הצעת תקציב לשנת 2025 תוך פגיעה ברכיבי שכר המשולמים דרך קבע משך שנים ארוכות. כמו-כן ההצעה פוגעת ישירות בעובדים ובנציגותם באמצעות הפחתות חד צדדיות בתקציב.

לטענת וועד העובדים, הנהלת העירייה נקטה בצעדים הפוגעניים הללו באופן חד-צדדי, למרות שהתחייבה בבית הדין לעבודה לא לנקוט בצעדים מבלי למצות את המו"מ עם הוועד וההסתדרות.

יו"ר הסתדרות המעו"ף גיל בר-טל אמר כי "בשעה שההנהלה מגייסת כח אדם בעלויות גבוהות היא פוגעת בעובדים, בנציגות העובדים ומנסה לשבור את העבודה המאורגנת בעירייה בתחבולות. מחד מנהלים מו"מ למראית עין ומאידך פועלים נגד העובדים כאילו הם האשמים בגרעון התקציבי ולא התנהלות העירייה – נעמוד לצד העובדים במאבקם הצודק עד לחלוקת הנטל באופן הוגן".

יו"ר ועד העובדים, רמי מדהלה, אמר כי ועד העובדים לא יעמוד מנגד ויאבק נגד הפגיעה החד-צדדית גם אם ידרש להחריף את הצעדים הארגוניים. מדהלה: "מדובר בפגיעה קשה שמתבצעת ללא הידברות עם הוועד ובניגוד להבטחה המפורשת של העירייה בבית הדין לעבודה. עד כה לא נקטנו בשום צעד אבל לא נהסס להחריף את הצעדים אם הנהלת העירייה לא תחזור בה ותשב איתנו למו"מ".

יו"ר מרחב רחובות בהסתדרות מר עודד עמרם: "רק ביום רביעי התקיימה פגישת עבודה עם נציגי העירייה ולראשונה התקבלו נתונים על מצבה הכספי. לצערי העירייה פועלת באופן חד צדדי ובניגוד להחלטת בית הדין ולכן לא נותרה בידינו ברירה. אני מקווה שהנהלת העיר תחזור לשולחן המשא ומתן ותבטל את כל הצעדים החד צדדיים בהם נקטה".

◼️ הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: אלבום פרטי

דילוג לתוכן