מבזקים
מחלף יבנה: בן 40 נפצע בינוני בתאונה אזהרה חמורה למטיילים בצפון בן 7 נפצע מפגיעת רכב בירושלים חגיגת הקיץ הענקית בקניון עזריאלי רמלה: מופעים, פסטיבלים ויוזמות חברתיות לכל המשפחה! כוכב "האמריקאים" יקיר לוי נהרג במיאמי בגיל 45: נפל מהקומה ה־28 במלון ירושלים: בן 50 נפצע לאחר שקיר קרס באתר בנייה קנסות של 120 אלף שקל: אילת יוצאת למאבק נגד הווילות העסקיות קריית גת: חשודה נעצרה בחשד שפרצה לדירות בדיור מוגן וגנבה מקשישים צום תשעה באב: עיריית ירושלים לא תקבל קהל והעבודות בעיר יופסקו חשש לחייה של בת 15 מבאר שבע דייט תחת הכוכבים: אגם דימונה הופך לערב האהבה הגדול של ט"ו באב נתניה מחפשת את הסרטים שנשכחו בארונות: אולי דווקא אצלכם מסתתר פרק אבוד מההיסטוריה של העיר מבצע אכיפה במרכז: 37 אזרחים תאילנדים עוכבו בחשד להעסקה בניגוד לחוק תושב הנגב מואשם: הבריח עשרות כלי נשק ממצרים באמצעות רחפנים ומכר אותם בישראל נתניה נכנסת לשלב הבא: העבודות במקטע נוסף של הקו האדום יוצאות לדרך בעקבות בקשת בני הנוער: מסיבת הקיץ הגדולה עם אורות UV ומתחמי בילוי תגיע לרחובות בהשראת "המרוץ למיליון": אתגר הקיץ הגדול מגיע לאופקים עם פרסים כספיים החל מהפנינג לילדים ועד כדורגל מים: כך תיראה חגיגת הקיץ הגדולה באשקלון סדרת "שרים לך רחובות" חוזרת עם מופעי מחווה ליוסי בנאי, אהוד מנור ושלמה בר גבעת שמואל: שתי אליפויות בעונה אחת – וקבוצת הנוער של אליצור העפילה לליגה הלאומית
גל בייסברג

רחמים מלול ביקש מיועצו גל בייסברג להוריד פוסט בפייסבוק בו כתב דברי לעג על חברי הכנסת ביתן ואמסלם

גל בייסברג

"בגללם כך אנו נראים" – כתב הדובר של עיריית רחובות, גל בייסברג, בפוסט על שני חברי הכנסת מהליכוד: יו"ר הקואליציה דוד ביתן ויו"ר ועדת הפנים, דוד אמסלם.

בפוסט צירף בייסברג תמונה בה נראים חברי הכנסת כשהם סועדים סביב שולחן עליו מונחים בקבוקי אלכוהול. בייסברג הביע את דעתו וכתב " בגללם כך אנו נראים".

הדברים שפורסמו על ידי בייסברג הגיעו במהרה אל חברי הכנסת השוהים בהצבעות התקציב בכנסת ישראל. השניים כעסו על הדברים שנרשמו ויצרו קשר עם ראש העיר, רחמים מלול, ממנו דרשו הסבר ובנוסף שהפוסט יוסר במיידית. בייסברג הסיר את הפוסט.

חברי הליכוד התייחסו לסוגיה ואמרו: "ביתן אחראי על כל ההסכמים הקואלציונים שנרקמים גם ברשויות, לא ראוי שיועצו של ראש עיר מטעם הליכוד יתן יד לפגוע בשמו של ביתן. גם אמסלם אוחז בתפקיד בכיר בהיותו יו"ר ועדת הפנים בכנסת ומלול, כמו יתר ראשי רשויות מכל הארץ, צריכים את אמסלם יותר מאשר הוא אותם שכן כמעט כל פרויקט שלא במסגרת חובה הוא בונוס לעיר ועובר דרך ועדת הפנים".

"רק השנה תקצבה הממשלה את פרויקט מחשב לכל ילד שיזם חבר הכנסת אופיר אקוניס, גם שרת התרבות מירי רגב מתקצבת את עיריית רחובות מהכספים הקואליציוניים וחבל שדוקא עם אנשי ביתו שבאמת מתיחסים אליו בכל עת, תיווצר תהום ואך ורק בגלל פוסט מיותר של יועץ התקשורת שלו. טוב עשה מלול שהורה לו להסיר את הפוסט".

רחמים מלול אגב, נאלץ לטפל בנושא בעוד הוא שוהה בכנס ראשי ערים בטבריה יחד עם רעייתו, זהבה.
(צילומים מתוך עמוד הפייסבוק)

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן