מבזקים
סמים בקופסאות קורנפלקס: תושב אפרת חשוד שהפיץ קנאביס לבני נוער שיירת חתונה השתוללה בלוד – החתן עוכב לחקירה טרגדיה בחוף הים בראשון לציון תאונת טרקטורון במושב ערוגות: שני פצועים, אחד מהם במצב בינוני לפני כניסת השבת: רוכב אופנוע נפצע קשה באשדוד באר שבע: ילד ונער שרכבו על אופניים נפצעו בינוני עד קשה בתאונת דרכים אזהרה לצרכנים: ריקול למאוורר עמוד של חברת "אי ג'י אינטרנשיונל" עקב סכנת התחשמלות ושריפה בגיל 82, אחרי 53 שנות התנדבות: גיורא זהבי מניר עוז הוא המתנדב המצטיין של מד"א חי ונושם שליחות: סגן ראש עיריית אופקים, יוסי אבוהרון, נבחר לעובד המצטיין של מד"א תאונת קורקינט בנתניה: נער כבן 14 נפצע באורח קל כבוד לקריית אונו: גלנה פרובר [67] ופנחס כחלון [70] נבחרו למצטייני מד"א אירוע אלימות בבת ים: גבר כבן 55 פונה לבית החולים וולפסון במצב בינוני מקום שני בארץ: גיא בן דוד מאור יהודה נבחר לעובד מצטיין ארצי של מד"א מלאך בלבן: גבריאל קטר, תושב נס ציונה מתחנת מד"א ברחובות הוא המתנדב המצטיין של מרחב איילון ממתנדבת שירות לאומי לעובדת מצטיינת: ההישג המרגש של יוליה חיימוב מחולון במד"א דרמה בחוף באשדוד סמוך לאופקים: צעיר מהיישוב דקל מואשם כי איים לדקור רופא במרפאת מכבי דרמה ברחוב נורדאו: תושב אשקלון גנב תיקים משתי עובדות בר באשדוד מובילות לשינוי: אמילי, עדן ויוליה, תושבות אשדוד, הגיעו לכנסת בעקבות מקרה אלימות קשה אילת קוטפת הוקרה ארצית על עשייה חברתית וחינוכית

רמלה מצטרפת למהפכת מאמאנט – קבוצות השכונות יוצאות לדרך

עיריית רמלה ממשיכה להוביל יוזמות חברתיות וספורטיביות, והפעם בשיתוף פעולה ייחודי עם ארגון מאמאנט – ליגת הכדורשת של האימהות, המהווה את אחד המיזמים החברתיים הגדולים בישראל.

עיריית רמלה ממשיכה להוביל יוזמות חברתיות וספורטיביות, והפעם בשיתוף פעולה ייחודי עם ארגון מאמאנט – ליגת הכדורשת של האימהות, המהווה את אחד המיזמים החברתיים הגדולים בישראל.

במסגרת הפרויקט החדש, תוקם בלב העיר ליגת מאמאנט שכונתית, שבה כל קבוצה תייצג את אחת משכונות רמלה, ותאפשר לאימהות מכל רחבי העיר להצטרף למסגרת ספורטיבית מגבשת ומעצימה.

מאמאנט, שנוסד מתוך חזון של חיבור בין אימהות באמצעות משחק הכדורשת, הפך לתנועה חברתית רחבה שמחזקת קהילות בכל רחבי הארץ. המודל הייחודי של הארגון מבוסס על קבוצות המייצגות מסגרות חינוכיות – אך לראשונה ברמלה, בעקבות שיתוף הפעולה עם העירייה, ייבנו הקבוצות לפי שכונות, במטרה להעמיק את הקשרים הקהילתיים בין התושבות וליצור תחושת שייכות עירונית מחודשת.

ראש העיר, מיכאל וידל, בירך על המהלך וציין כי מדובר ביוזמה המקדמת גם פעילות גופנית, גם היכרות בין שכנים וגם ערכים של שיתוף פעולה והעצמה נשית.
"מאמאנט היא לא רק מסגרת ספורטיבית – היא קהילה של נשים חזקות, פעילות ומשפיעות. אני מזמין את כל האימהות ברמלה להצטרף, לעלות למגרש ולחוות את הכוח של ספורט שמחבר בין אנשים."

הקבוצות החדשות יפעלו באופן חווייתי ומותאם לכל רמות הכושר, כשהמטרה היא להעניק לכל אם את ההזדמנות לקחת חלק בפעילות ספורטיבית, להשתלב במסגרת חברתית וליהנות מאווירה תחרותית אך מגבשת.
ערב חשיפה למיזם יתקיים במוצ"ש ה- 8.2.25, בשעה 19:00, באולם הספורט של מרכז הפיס, במסגרתו יוצגו מטרות הפרויקט, אופן ההרשמה והפעילות העתידית.

לפרטים נוספים ולהרשמה: לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דימה חבר

דילוג לתוכן