מבזקים
תאונת שרשרת בכביש 411: ארבעה פצועים טופלו בזירה מדיניות ההתגוננות נותרת ללא שינוי – עד מוצאי שבת; צה"ל חיסל מחבלים מהזרוע הצבאית של חמאס סערה בוועדה לזכויות הילד: האם כ-90% מסבסוד הטיפולים ברכיבה, שחייה וספורט טיפולי לילדים יקוצצו? עו"ד קארין ברגינסקי ואלדד גדסי מונו לממלאי מקום וסגני ראש עיריית רחובות אשקלון: כתב אישום הוגש נגד שוטר תנועה שהיכה צעיר באגרופים וגרם לו לשברים בארובת העין 18 חובשי רפואת חירום חדשים הצטרפו למערך מד"א בגבעת שמואל, פתח תקווה, קריית אונו, אלעד, אור יהודה, גני תקווה וראש העין אכיפה בפתח תקווה: עוכבו 16 נתינים זרים מסרי לנקה שהועסקו בניגוד לחוק בעסק שליחויות בית העם רחובות פותח את עונת המנויים החדשה 2027-2026 איזה סיפור מסתתר מאחורי היצירות? תערוכת הענק של אמני אשקלון נפתחה לקהל הזדמנויות תעסוקה: עיריית רמלה מפרסמת שורה של מכרזי כוח אדם בכירים ומרכזיים מהעוטף לצפון: מי שחוו את המלחמה על הבית יוצאים לחזק את יישובי קו העימות כפר סבא: כתב אישום נגד נהג שגרם למותו של הילד נועם מעודד ז"ל מאספלט לשביל אופניים: אחד מצירי התנועה המרכזיים באופקים עבר מתיחת פנים ב – 8 מיליון שקל רחובות מעבירה את המונדיאל מהמסך למגרש: טורנירי הקיץ יוצאים לדרך פרסום ראשון: חומרים תרופתיים מסוכנים נמצאו במחיות פירות לתינוקות בירושלים; צווי סגירה מיידיים לשני סניפי "זול ובגדול" לא רק חסימות כבישים: ההנחיה החריגה למשתתפי מצעד הגאווה בבאר שבע קריסטל בגג הרכב: המשטרה חשפה רשת סחר בסמים שפעלה באזור ירושלים המשטרה סיימה לחקור את אלי כהן בפרשת הדרכונים הדיפלומטיים אופקים מקימה מרכז בינה מלאכותית חדש בהשקעה של יותר מ – 5 מיליון שקל בזמן שכולם מדברים על AI: בני הנוער באופקים ילמדו מאיפה תגיע האנרגיה שתפעיל אותו

רמלה מתגייסת למען נשים: חודש של העצמה ומאבק באלימות

עיריית רמלה מובילה מהלך עירוני רחב עם חינוך, תמיכה וכלים להצלת חיים

רמלה מציינת את יום המאבק באלימות כלפי נשים: פעילות עירונית רחבה להגברת מודעות, חיזוק קהילה ומתן כלים לסיוע

עיריית רמלה מציינת בימים אלו את יום המאבק הבינלאומי באלימות כלפי נשים במסגרת חודש המודעות למניעת אלימות. השנה מובילה העירייה מהלך רחב היקף שמטרתו לחזק את הערנות הציבורית, להעמיק את השיח ולייצר רשת קהילתית תומכת שתעמוד כחומה מול כל תופעה של אלימות. לאורך החודש פעלו מחלקות העירייה בקמפיין עירוני מקיף שכלל שילוט חוצות, פרסום ברשתות החברתיות ומסרים שמדגישים כי אלימות כלפי נשים איננה גזירת גורל ושבכל רגע ניתן לבקש עזרה.

במקביל לקמפיין הציבורי פעל אגף החינוך יחד עם הצוותים המקצועיים בבתי הספר לקיים שיחות ומערכי שיעור בנושא יחסים בריאים, זיהוי סימני מצוקה והעלאת מודעות לאפשרויות סיוע. במוסדות החינוך התקיימו הרצאות ושיחות פתוחות שנועדו לאפשר לתלמידות ולתלמידים לדבר, לשתף ולפנות לעזרה במקרה הצורך. אגף הרווחה הרחיב את ההסברה על שירותי העירייה, בהם המרכז האזורי לטיפול ומניעת אלימות במשפחה, ופועל לאורך כל השנה בשיתוף גורמי האכיפה והבריאות כדי לספק מענה מקצועי ומהיר.

במקביל נערכו ברחבי העיר מפגשי קהילה והרצאות שנועדו להעצים נשים, לחזק מודעות ולייצר מרחב בטוח לשיתוף ולשיח פתוח. הפעילות הונגשה במספר שפות כדי לתת מענה לכל הקהילות בעיר, כחלק ממחויבות העירייה לרצף שירותים נגיש ורגיש.

ראש העיר, מיכאל וידל, התייחס לנושא ואמר: “רמלה עומדת היום עם כל אישה. אלימות כלפי נשים היא תופעה שאסור לנו להשלים איתה. האחריות שלנו היא לראות, להקשיב ולפעול, ואנחנו נמשיך להשקיע בכל הכלים, האנשים והמשאבים כדי לייצר מרחב בטוח לכל תושבת בעיר.”

אבאיב ז’נה, מנהלת המרכז האזורי לטיפול ומניעת אלימות במשפחה, הוסיפה: “מאחורי כל פנייה יש אישה שמתמודדת עם מציאות לא פשוטה. חשוב לדעת שהסיוע קיים וזמין, ושגם פנייה אחת יכולה להציל חיים. אנחנו כאן בשביל כל מי שזקוקה להכוונה, אוזן קשבת או ליווי מקצועי.”

לרגל יום המאבק מזכירה העירייה כי ניתן לפנות למרכז האזורי לטיפול ומניעת אלימות במשפחה במספר 050-2782495 בוואטסאפ בלבד או למוקד 118 של משרד הרווחה. רמלה תמשיך לפעול בנחישות למען קהילה רואה, שומעת ופועלת.


◼️ חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית רמלה

דילוג לתוכן