ארבעה פצועים הובהלו הערב [חמישי] אל בית החולים אסף הרופא בעקבות תאונת שרשרת שאירעה בין משאית ושני רכבים.
לפי מד"א:התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על תאונת דרכים בין משאית ו-2 כלי רכב ברחוב משה ארנס ברמלה.
חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח שמיר-אסף הרופא, 4 פצועים, בהם: גבר כבן 18 במצב קשה עם חבלות בראש ובגפיים. ו3 בינוני, גבר ואישה כבני 30 ותינוקת בת 4 חודשים במצב בינוני.
חובש מד"א רן מנוסיס סיפר:
"הגענו לזירת התאונה במהירות. שם ראינו את הרכבים שהיו עם מכות פח משמעויות. הוצאנו את הפצועים מהרכבים והתחלנו לבצע מיון ראשוני תוך כדי מתן טיפול רפואי. גבר כבן 18 שנחבל בראש ובגפיים היה במצב קשה ו-3 מהפצועים היו במצב בינוני בהם תינוקת בת פחות משנה. הענקנו לפצועים טיפול רפואי ראשוני בשטח על מנת לייצב את מצבם ופינינו אותם במהירות, באמבולנסים ובניידות טיפול נמרץ של מד"א לחדר הטראומה בבית החולים שמיר אסף הרופא"
◼️ הצטרפו לחדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










