מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

רמת גן: שני מגדלים חדשים בני 45 קומות עם 400 דירות, מסחר וכיכר עירונית

הוועדה המחוזית תל אביב החליטה להפקיד תוכנית להתחדשות עירונית במתחם הרחובות בן גוריון, הרא"ה והגת בלב רמת גן (רג/1905).

הוועדה המחוזית תל אביב החליטה להפקיד תוכנית להתחדשות עירונית במתחם הרחובות בן גוריון, הרא"ה והגת בלב רמת גן (רג/1905).

במסגרת הפרויקט, על שטח של כ-5.6 דונם, ייהרסו 9 מבנים קיימים עם 106 דירות, ובמקומם ייבנו כ-400 יחידות דיור בשני מגדלים בני עד 45 קומות, לצד מבנה מרקמי עם חזית מסחרית פעילה בקומת הקרקע.

התוכנית כוללת כיכר עירונית בשטח כ-450 מ"ר בין המגדלים, שטחים ציבוריים בקומות המגדלים, ותמהיל דיור מגוון הכולל כ-80 דירות קטנות עד 55 מ"ר ועוד 40 דירות עד 75 מ"ר. הפרויקט ממוקם במפגש צירים מרכזיים וברצועת הרכבת הקלה העתידית – הקו הצהוב.

התוכנית ביוזמת "אביב במתחם הראה-הגת רמת גן" וצרפתי צבי ושות', בעיצוב רן בלנדר אדריכלים.


◼️ חדשות רמת גן והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: רן בלנדר אדריכלים

דילוג לתוכן