רס״ר ספיר בשארי שקיבלה הצטיינות בזכות מילוי תפקידה על הצד הטוב ביותר

ביום רביעי ה21.09 יתקיים טקס מצטיינים בראשות קצין הקשר הראשי של אגף התקשוב וההגנה בסייבר , תת אלוף יוסי כראדי. בין המצטיינים נבחרה רס״ר ספיר בשארי, שקיבלה את ההצטיינות בזכות מילוי תפקידה על הצד הטוב ביותר ועבודתה המסורה כראש מדור משאבי אנוש וסגל תקשוב של פיקוד ההכשרות והאימונים בזרוע היבשה.

ספיר נשואה ואמא לתינוקת קטנה, יש לה שני אחים. ספיר התגייסה ב2013 והתחילה את שירותה במחלקת תקציבים בפיקוד העורף. אחרי שנתיים נכנסה לקבע בתור קצינת סגל ומשם עברה לתפקיד קמ״ט פרט מדדים באגף התקשוב, שם שירתה כ-5 שנים. מחודש ינואר 2021 משרתת ספיר בתפקידה הנוכחי. במסגרתו היא עוסקת בטיפול ופיתוח תחום משאבי האנוש בקרב אנשי התקשוב של פיקוד ההכשרות והאימונים. “אני הכי אוהבת בתפקיד את התגובות שאני מקבלת מהקצינים והנגדים שסביבי כפידבק לעבודה, על קבלת מענה ותמיכה משא״נית מעולה.” תיארה ספיר.

ספיר, אנחנו גאים בך! יישר כוח ובהצלחה בהמשך

צילום: דובר צהל

מערכת חדשות אפס שמונה מכבדת זכויות יוצרים ועושה את מירב המאמצים לאתר בעלי זכויות בפרסומים ו/או צילומים המגיעים אלינו. אם זיהיתים צילום ו/או כל פרט שיש לכם זכויות בו/בהם, אנא פנו אלינו לבקש לחדול מהשימוש בו/בהם באמצעות כתובת האימייל [email protected]

תגובות:

guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם:

תגובות

guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
דילוג לתוכן