מבזקים
קריית אונו על המפה הצבאית: רס״ן י׳ נבחר למצטיין ראש אגף התקשוב וההגנה בסייבר באר יעקב גאה: רס״ל ש׳ נבחרה למצטיינת אגף התקשוב וההגנה בסייבר בעיריית אשדוד מזהירים: "לא נאפשר מדורות גבוהות, תהיה אכיפה ללא פשרות" מערכת החינוך חוזרת בהדרגה: זהו מתווה הלימודים שפורסם לאחר חופשת הפסח מזל טוב: רחובות חוגגת לראש העיר לשעבר רחמים מלול יום הולדת 80! ירושלים: חסימות בכניסה לעיר – המשטרה מפנה מפגינים בכוח ובמכת"ז בית שמש על הגל: 4 תארי אליפות ישראל לשחייני הפועל יבנה על המפה העולמית: תלמידי “יצחק נבון” כובשים את הבמה עם מיזם הסברה פורץ דרך צומת מסובים: רוכב קורקינט כבן 35 נהרג מפגיעת רכב חילופי פיקוד בתחנת גלילות – מפקד חדש נכנס לתפקיד ירי לעבר מספרה בנתניה – הרקע פלילי בת ים מתכוננת לחירום: לוחמי האש תרגלו תרחישי אש בפרויקט הענק החדש בעיר שיבושים בכניסה לירושלים: מפגינים חוסמים את הציר המרכזי עולים חדשים ברחובות? יש לכם מקום חדש להתחבר מגרש אחד, שני דורות: המהלך המרגש בקריית מלאכי ביתר עילית: שריפה בבניין מגורים – 7 נפגעים, בהם חמישה ילדים פונו לבית החולים נוסעים ברחובות? חסימה זמנית בסעדיה גאון שורשים בתלת ממד: ההישג של קמפוס רבין בבאר שבע יפו: שני אחים נעצרו אחרי דקירה קשה במשפחה חילוץ מהאוויר בוואדי קלט, סוף טוב בנחל דרגה

רצי "דני לוד" בערב הצדעה למשרתי המילואים

קבוצת הריצה הלודאית קיימה את האירוע השנתי לזכרו של דני גונן ז"ל: "למעלה מ-65% מחברי הקבוצה שירתו בחזית"

חברי קבוצת "רצי דני לוד" התכנסו לערב הקבוצה השנתי, אירוע שהפך בשנים האחרונות למפגש המבטא חוסן קהילתי ובחירה בצמיחה מתוך אתגרים. הערב נערך לזכרו של דני גונן ז"ל, והשנה, על רקע המצב הביטחוני, הוקדש האירוע להוקרת משרתי המילואים של הקבוצה. מדובר בנתון מרשים במיוחד, שכן למעלה מ-65% מחברי הקבוצה גויסו לשירות פעיל בחודשים האחרונים, וזכו לקבל תעודות הוקרה על תרומתם ברגע שהדגיש את הערבות ההדדית העמוקה בקהילה.

דבורה גונן, אמו של דני ז"ל, פתחה את הערב בדברים אישיים על חשיבות הבחירה בחיים ובתקווה. בהמשך, המשתתפים שמעו דברים מפי המאמנים גלעד פולק ושני פינטו, ונהנו מהרצאה מקצועית של אלוף ישראל גדעון תמר, שעסקה בכוחה של המנטליות בריצה ובחיים בכלל. במהלך האירוע אף חולק למשתתפים ספרו של תמר, "הערך המנטלי", כחלק מההכשרה והליווי המקצועי שמעניקה הקבוצה לחבריה.

הערב המרגש ציין גם פרידה מאסתר אוצ'יגבה, מאמנת הנשים שסיימה את תפקידה לאחר כמעט שלוש שנים, והודה לגורמים הרבים המלווים את הקבוצה, בהם אגף הספורט בעיריית לוד ושותפים מחברת גרמין ישראל. גלעד פולק, מייסד ומנהל הקבוצה המוביל אותה קרוב ל-11 שנים, ציין את שיתוף הפעולה הפורה עם העירייה ועם עסקים מקומיים שתמכו באירוע. כעת, רצי דני לוד כבר עם הפנים קדימה, נערכים לאימונים הבאים ולייצוג העיר במרתון תל אביב הקרוב.


◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית לוד

דילוג לתוכן