מבזקים
שיבושים בירושלים: חפץ חשוד עצר את תנועת הרכבת הקלה בקו האדום בשורה לנושאי הנשק: הוארך תוקף רישיונות כלי הירייה ומועדי ההכשרות בשבוע הבא: הלימודים חוזרים בהדרגה וההסעות מתחדשות ראש העין מתכוננת לפסח – סגן מנהל אגף התברואה, רונן ג'ובאני: "חשבתם שנעלמתי? אני פה! רוצים לספור אצבעות?" נפילה במתחם בתי הזיקוק בחיפה; פגיעה ישירה בקריית שמונה ראש העין: אלה זמני פינוי אשפה לפני חג הפסח ובחג הפסח יבנה: חלקי מיירט אותרו בפארק ציבורי ובחצר גן ילדים פצועים בצומת ביל"ו רגע של שפיות וטעם איטלקי: מסעדת פלומינו בירושלים פתוחה במרחב מוגן חום, נחמה וטעם של בית: חודש החצ'פורי הבינלאומי במסעדת פטרה באשדוד בעיצומו – גם במלחמה המסעדה פתוחה כרגיל! נזק, חסימות ועימותים: הפרת סדר אלימה פרצה בירושלים מענה בזק בגבעת שמואל: מיגונית חדשה הוצבה בשכונת השחר תוך פחות מ-24 שעות טלטלה פוליטית ברמלה: עו"ד מלכה מששה מנגיסטו חוברת לקואליציית ראש העיר, מיכאל וידל "מחצלות בלילות": היוזמה של רחובות למען בני הנוער בימי המלחמה "זו בהחלט שליחות לסיע לתושבים בימים כל כך מאתגרים" – ראיון מיוחד עם הילה קרופסקי, דוברת נס ציונה מהפכה של צבע: אזור התעשייה הישן באילת משנה את פניו לזכרו של עמית מגנזי ז"ל: עגלת קפה קהילתית תיפתח בגן החשמל בנס ציונה מודל ייחודי בגבעת שמואל: פעילויות הפגה חברתיות בבתי הספר מעבר למדים: הפנים האנושיות של שוטרי מרחב אילת בשל העסקת שב"ח: צו סגירה מנהלי לעסק לממכר מוצרי עישון בתל אביב

רק אהבה תנצח במגדלי הים התיכון ירושלים

מגדלי הים התיכון ירושלים אירח את האירוע השנתי של הרשת בהשתתפות כ-500 דיירי מגדלי הים התיכון  מכל רחבי הארץ האירוע עמד השנה בסימן אחדות, אהבה ותקווה

מגדלי הים התיכון ירושלים אירחו את האירוע השנתי של רשת מגדלי הים התיכון, שהתקיים כמדי שנה בסמיכות לט"ו אב, חג האהבה העברי, ועמד השנה בסימן 'רק אהבה תנצח' עם קריאה לאחדות, אהבה ושמירה על הביחד.

האירוע החגיגי, שהתקיים באווירה ירושלמית, כלל מופע אופרה עם שירי אהבה מרגשים בהשתתפות דודי זבה וסולניות האופרה ונכחו בו הנהלת רשת מגדלי הים התיכון, מנהלי הבתים וכ-500 דיירים מבתי הרשת בירושלים, סביון, כפר סבא, בת-ים, רמת השרון, גני תקווה ונורדיה.

את הערב המיוחד פתחו מנכ"ל מגדלי הים התיכון דורון ארנון ומנכ"לית הבית בירושלים נעה ברדוגו-פסטרנק בדברי ברכה לאורחים הרבים. לאחר מכן הציגו נציגים מכל בית ערך אחד בעל משמעות רבה המלווה אותם בעשייה היומיומית מאז השבעה באוקטובר ובמציאות המורכבת בת ימינו והמבטא מסר אופטימי ומעודד לחברה הישראלית.

בין הערכים שהוצגו היו התגייסות (הבית בכפר סבא), חווית הביחד (הבית ברמת השרון), ערבות הדדית (הבית בסביון), גבורה (הבית בירושלים), ראיית הטוב (הבית בבת-ים), תקווה (הבית בגני תקווה) והחטופים (הבית בנורדיה).

לאחר הצגת הערכים נציגי הבתים הפריחו בלונים אדומים כמספר החטופים והחטופות הנמצאים בעזה עם תפילה בלב לשובם במהרה ובבריאות לבתיהם.

כחלק מתפיסת המגורים של הרשת המעניקה לדיירים את הבמה המרכזית להוביל יוזמות, לחוות ולגלות עולמות תוכן חדשים, דיירי מגדלי הים התיכון ירושלים לקחו חלק ביחד עם צוות הבית בהובלת האירוע ובהפקתו החל משלב תכנון ועד לביצועו.

נעה ברדוגו-פסטרנק, מנכ"לית מגדלי הים התיכון ירושלים:

"בתוך כל המתח והמציאות המורכבת בה אנו נמצאים, חשוב לנו לשמור על שגרת החיים, ככל הניתן, ולזכור תמיד כי רק אהבה בין כולנו תנצח. האירוע הרשתי השנה ביטא ערכים ותחושות רבות המלווים את כולנו בעת הזו, ובעיקר שידר הרבה אופטימיות ותקווה להמשך הדרך. אני רוצה להודות באופן אישי להנהלת הרשת  ולצוות המדהים של עובדי מגדלי הים התיכון ירושלים ולדיירי הבית על ההשקעה הרבה והתרומה הגדולה להצלחת האירוע שהיה מרגש במיוחד."

 

◼️ לחדשות ירושלים והסביבה לחצו כאן

◼️ לקבוצת אזרחים וותיקים – הגיל השלישי לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: מגדלי הים התיכון ירושלים

דילוג לתוכן