מבזקים
פלמחים: זיהום ים חמור נמנע ברגע האחרון ירושלים: מותה של הצעירה הוביל ל – 6 אישומים בפרשת סמים בן גוריון הזהיר כבר ב – 1956: גם ניצחון עלול להטעות אשדוד נערכת לחגיגות עצמאות בעוצמה מלאה במקום חזרות לטקס המשואות – הוא בחר בחיפושים אחר הנעדר בנתניה בית שמש: רגע של שקט וזיכרון במקום הפגיעה קריית גת: פועל נפגע מכלי הנדסי ופונה במצב קשה ראשון לציון: הימורים בערב יום השואה – והמקום נסגר השירות החדש בערד שיגיע עד הבית של הקשישים חיילת וצעיר מאופקים נאשמים בסחר במחסניות צה"ל אור יהודה: הערב שיחזיר את כולם לאותם רגעים רחובות מחזירה את “רוכבים עצמאות” – והשנה עם מסר שלא יישכח כך כמעט הפכו קרקעות בראשון לציון למלכודת כלכלית ירושלים מתפוצצת מאירועים: כך תחגוג הבירה את יום העצמאות חברת החשמל מוחקת ריביות ועמלות: חלון הזדמנויות מוגבל לבעלי חוב הרצליה: גולש נסחף בים סוער – וחולץ ברגע האחרון לפני יום הזיכרון: כך גבעת שמואל מחבקת את המשפחות ירושלים: המשטרה סיכלה אירוע בחירות של הסהר האדום במזרח העיר אילת נחשפת מחדש: העולם שמתחת למים מגיע אליכם למסך מה הצית את השריפה במנזר הארמני בעיר העתיקה בירושלים?

רשת “סיטי מרקט” משיקה סניף חדש בחולון בהשקעה של כ־4 מיליון שקלים

רשת הסופרמרקטים הפרטית “סיטי מרקט” ממשיכה להתרחב ופותחת סניף חדש בחולון, ברחוב פיכמן 1 פינת ההסתדרות, בהשקעה כוללת של כ־4 מיליון שקלים.

רשת הסופרמרקטים הפרטית “סיטי מרקט” ממשיכה להתרחב ופותחת סניף חדש בחולון, ברחוב פיכמן 1 פינת ההסתדרות, בהשקעה כוללת של כ־4 מיליון שקלים. מדובר במהלך נוסף במסגרת אסטרטגיית הצמיחה של הרשת, המחזקת את מעמדה בשוק הקמעונאות הפרטית בישראל.

הסניף החדש, ששטחו כ־300 מ"ר, הוא הראשון ברשת שנפתח תחת קונספט עיצובי ושיווקי חדש, הכולל מיתוג מעודכן, חוויית קנייה משודרגת ושילוב מתחם ייעודי לקפה ונקניקיות. ברשת מציינים כי מדובר בפיילוט חדשני שצפוי להתרחב בהמשך לסניפים נוספים ברחבי הארץ.

על פי הרשת, הקונספט החדש נולד מתוך מגמה גוברת של ביקוש לקנייה מהירה ונגישה לצד חוויית שירות כוללת, בסביבה מעוצבת ונוחה. הסניף יפעל במתכונת 24/7 ויציע מגוון רחב של מוצרים, מחלקת פירות וירקות מורחבת, מבצעים שוטפים ותמהיל מוצרים המשלב מותגים מובילים לצד יצרנים מקומיים קטנים.

פתיחת הסניף בחולון מסמנת אבן דרך נוספת עבור הרשת, כאשר מדובר בסניף ה־16 בעיר – נתון המחזק את אחיזתה המקומית והופך אותה לשחקן מרכזי באזור. כיום מפעילה הרשת כ־80 סניפים ברחבי הארץ.

יוסי שוורץ, מייסד ובעלי הרשת, מסר כי “מדובר בצעד נוסף באסטרטגיית חדשנות שמביאה ללקוחות פתרונות קנייה זמינים, נגישים ואיכותיים ממש ליד הבית, גם בשעות שבהן אחרים סגורים”.

לדברי חזי חדיו, משנה למנכ"ל הרשת, “הסניף החדש משקף את ההקשבה לצרכי הלקוחות ואת הרצון לשלב בין קנייה יומיומית לחוויית שירות מודרנית, והוא מהווה פיילוט ראשון מסוגו שצפוי להתרחב בעתיד”.


◼️ חדשות חולון והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: יח"צ

דילוג לתוכן