מבזקים
נס ציונה: עבודות לילה בקו הכחול – רחוב ויצמן ייחסם במספר מקטעים בין 6 ל־9 בספטמבר אלון דוידי לנתניהו: "הלוואי ותיתן את הרשות לבנות שכונה של העיר שדרות בבית לאהיה" קריית גת: שדרות גת ייחסמו במקטעים במשך חמישה ימים בשל עבודות סלילה אור יהודה: רחוב העצמאות ייחסם בלילות 6–9 בספטמבר – אלה הסדרי התנועה ראשון לציון: ארוחת חג קהילתית בערב ראש השנה לאזרחים ותיקים ולתושבים בודדים – כולל הסעות אשדוד: נאשם בהפרת צו פיקוח לאחר שניסה להתנדב בתנועת נוער – ולפי האישום הציג עצמו כיליד 2005 נס ציונה חוגגת את ראש השנה: שתי הרמות כוסית קהילתיות עם מוזיקה ופעילות לכל המשפחה אירוע ירי בקריית השרון בנתניה: חשוד ירה לעבר שוטרים ונוטרל בת שנתיים וחצי טבעה בחוף הסלע בבת ים ואיבדה את הכרתה – מצבה בינוני תאונה קטלנית ביער להב: גבר כבן 40 נהרג בהתהפכות רכב ילד כבן 4 נפצע אנוש מפגיעת רכב בפסגת זאב – פונה תוך פעולות החייאה מה קרה בחוף ניצנים? צו איסור פרסום ראשון לציון: גבר בן 49 וילד בן 12 נפצעו בתאונה ברחוב דוד סחרוב שריפה בחצר בניין באשדוד: עשן סמיך עלה לקומות – האירוע הסתיים ללא נפגעים ראש עיריית נתניה התחייב: תחנת כיבוי נוספת תוקם בעיר רוכב אופנוע נפצע קשה בתאונה עם רכב בנתניה – פונה ללניאדו רחובות: עבודות הקו הכחול מתרחבות – חסימות לילה בהרצל וברחובות נוספים במשך חמישה ימים חולון שוברת שיא: 100 אלף כרטיסים נמכרו לאירועי הקיץ בעיר פרויקט חדש בנגב: היכל תרבות של 500 מקומות ומרכז תעסוקה יוקמו בלהבים–בני שמעון

שאול שניידר, יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד השתתף בוועידה הכלכלית הלאומית השנתית

שאול שניידר השתתף בוועידה הכלכלית הלאומית ואמר : "ישראל צריכה מתקנים אסטרטגיים שימשיכו לפעול גם בזמן מלחמה"

שאול שניידר, יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד השתתף בוועידה הכלכלית הלאומית השנתית אשר אירחה כמדי שנה את הצמרת הפוליטית, הציבורית, הביטחונית והכלכלית של ישראל. הוועידה התמקדה השנה בניתוח מעמיק של האתגרים הרבים, לצד ההזדמנויות שנולדו מתוך האסון מקידום אופק מדיני עם שותפות חדשות ועד הצגת פתרונות שיסייעו לנו לצאת מהמשבר לשקם, לאחות ולהתאחד כדי לבנות עתיד טוב יותר עבור כל תושבי המדינה.

שניידר השתתף בפאנל תשתיות, אנרגיה ומשאבים לאומיים בהקשר של המציאות הנוכחית ובפיתוח תשתיות לאומיות בעידן של אתגרים גלובליים, לצידם של דני סופר, משנה למנכ"ל מקורות וליאת שוב, ראש החטיבה העסקית, בנק לאומי.

שאול שניידר אמר בכנס:

כנמל ממשלתי יש עלינו חובה לשרת את המשק הישראלי גם בתקופה של מלחמה עצימה. הנמל לא הפסיק לעבוד לרגע, גם ב-7 לאוקטובר וגם היום. גם כשעובדים שלנו היו במילואים וגם כשעשרות מהעובדים שלנו היו מפונים מבתיהם, בשל היותם תושבי העוטף. נמל אשדוד הוא אחד המתקנים האסטרטגיים ואנו נותנים מענה לכל הגורמים הרלוונטיים, ביניהם גם מערכת הבטחון וגם לאמריקאים. אנחנו ממשיכים להמשיך לפעול ברציפות תפקודית. המדינה צריכה מתקנים אסטרטגיים בשליטתה כדי שימשיכו לפעול גם בשעת מלחמה. במידה ותיפתח חזית צפונית כמובן שנוכל לקלוט ספינות אשר יופנו אלינו, בשל איום כזה או אחר."

שניידר הוסיף: "אנו עובדים על תוכנית לשיפור היעילות במטען כללי. סידור מחדש של העורף של הנמל השקעות. אנו מתכננים במהלך השנה לבצע השקעות ברציפים בסדר גודל של 300 מיליון ₪, כהשקעה ברציפים, ביניהם, מייעדים למטען כללי את רציפים 7 ו-9, במטרה לשפר את התפוקות. יש מתווה מוסכם על ידי השר הממונה על רשות החברות. הולכים לביצוע הנפקה וגיוס בבורסה בת"א של סכום משמעותי ; כ – מיליארד שקל. ההפרטה תסייע להגדלת בסיס ההון של החברה ושמירה עליו ותאפשר לנו להמשיך לבצע השקעות בתשתיות."

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פבל טוילצינסקי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן