עיריית חולון תפתח ביום ראשון, 9 באוגוסט, את אירועי שבוע התרבויות עם תימניאדה – ערב חגיגי שכולו מחווה לתרבות, למוזיקה ולקולינריה של יהדות תימן.
האירוע יתקיים החל מהשעה 19:00 במתחם סיטי לייב ברחוב אילונה פהר, סמוך למדיטק, ויציע לקהל שילוב של הופעות מוזיקליות, ריקודים, אווירה מסורתית ודוכני אוכל.
על הבמה יופיעו הזמרים ציון גולן, סגיב כהן, אביגיל מלאכי ובר צברי, לצד להקת "ברחובות תימן", בהנחיית נאווה מדינה.
התימניאדה מהווה את אירוע הפתיחה של שבוע התרבויות, שבמסגרתו צפויים להתקיים בחולון אירועים נוספים המוקדשים למסורות, למוזיקה ולקהילות שונות, כחלק מפעילות התרבות העירונית במהלך הקיץ.
הכניסה לאירוע היא באמצעות רכישת כרטיסים, כאשר תושבי חולון יוכלו להשתתף במחיר מסובסד של 29.90 שקלים.
בעירייה מציינים כי מטרת האירוע היא להעניק במה למסורת התימנית, לחשוף את הקהל למוזיקה, למנהגים ולטעמים הייחודיים שלה, ולפתוח את שבוע התרבויות בחגיגה צבעונית לכל המשפחה.
◼️ חדשות חולון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








