מבזקים
באר שבע: משלחת מנהיגי קהילות יהודיות מרחבי העולם בביקור סולידריות בעיר עדכון מיוחד לנוסעים ברכבת ישראל בתחנות לוד, רחובות, באר יעקב וראשון לציון מסע הלוויתו של הרב עמוס גואטה זצ"ל יחל בשעה 13:00 בנתניה טרגדיה באשקלון: בת תשעה חודשים לא התעוררה משנתה פשיטה בלב חברון: המשטרה סיכלה הברחת אלפי זיקוקי דינור לירושלים; שלושה חשודים נעצרו הזדמנות לשינוי קריירה: תוכנית הסבת אקדמאים להוראה יוצאת לדרך ברמלה 30 יום ויש לכם מקור הכנסה נוסף לכבוד יום העצמאות של ארה"ב: טאקוס עוף ברביקיו עם סלט אננס, כרוב סגול וליים עוצרים באלונית, ממשיכים לסרט: דור אלון מזמינה לבלות את הקיץ עם "קופה ראשית" צו הארנונה של עיריית אור יהודה לשנת 2027 אושר במועצת העיר תוכנית שכונת המעיינות החדשה במודיעין מכבים רעות הופקדה בפועל בוועדה המחוזית מרכז מיצג ייחודי: קרון של הרכבת הקלה הוצב באור יהודה כמעט שלוש שנים אחרי ה-7 באוקטובר: מאות משורדי המסיבות ובני המשפחות השכולות השתתפו ביום קהילה מיוחד בירושלים מנהלת חדשה לביה"ס נבון באור יהודה: אודליה הדר הלוויתו של הרב עמוס גואטה זצ"ל תיערך הערב בנתניה; מנהל המכון לרפואה משפטית הגיע לבית החולים ניסיון פיגוע בלוד החלו עבודות השיפוץ והקירוי במערת המכפלה פצועים בכביש 1, סמוך לשער הגיא טרגדיה בחזון איש ברחובות הרצליה מחממת מנועים לקראת פתיחת משחקי המכביה

שוד קטין וניסיון שוד קטין נוסף דווחו למשטרת אשדוד בהפרש של שעות ספורות

תגובה מהירה של שוטרי תחנת אשדוד הובילה למעצר של שני קטינים תושבי אשדוד החשודים במעורבות באירועי שוד וניסיון שוד בעיר

אתמול במהלך היום התקבלו בתחנת אשדוד שני דיווחים אודות אירועי שוד וניסיון שוד שבוצעו, על פי החשד, על ידי שני קטינים תושבי אשדוד.

באירוע הראשון, שהתרחש בשעות הבוקר, מסר קטין בן 12 כי בעת שהלך ברחוב ניגשו אליו שני חשודים רכובים על קורקינטים, דרשו ממנו כסף, חיטטו בכיסיו וניסו לקחת את שעון היד שלו תוך שהם מאיימים עליו. עובר אורח שהיה במקום והבחין במתרחש הבריח את החשודים מהמקום.

באירוע השני מסר קטין בן 11 כי בעת שרכב על קורקינט יחד עם בן דודו, ניגשו אליו שני קטינים רכובים על קורקינט. על פי החשד, אחד החשודים תקף אותו, גרר אותו לעבר שיחים, גנב את הקורקינט שלו ונמלט מהמקום יחד עם החשוד הנוסף.

מיד עם קבלת הדיווחים פתחו שוטרי ורכזי תחנת אשדוד בפעולות חקירה מהירות ובסריקות נרחבות. בתוך זמן קצר אותרו החשודים, קטינים תושבי אשדוד, על ידי צוותי הבילוש, נעצרו לחקירה והועברו להמשך טיפול בתחנת אשדוד.

סנ"צ רונן עמרם, מפקד תחנת אשדוד:

"מדובר באירועים חמורים שבהם נפגעו קטינים בדרכם השגרתית. שוטרי התחנה פעלו במהירות, בנחישות ובמקצועיות שהובילו לאיתור החשודים ולמעצרם בתוך זמן קצר. נמשיך לפעול בכל הכלים העומדים לרשותנו נגד עבריינות ואלימות במרחב הציבורי, למען ביטחון תושבי העיר".


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ליזה ללוצאשווילי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן