מבזקים
לקראת הסלמה? צה"ל מתגבר כוחות באופן נרחב בגזרת הצפון דרמה בירושלים: חובשי "איחוד הצלה" הצילו את חייו של בן 3 הושלם מבצע "לביאות המפרץ": מאות ישראלים חולצו מאיחוד האמירויות טרגדיה בבאר שבע: אישה בת 36 אותרה ללא רוח חיים בביתה מבצע "שאגת הארי": עשרות מיגוניות חדשות הוצבו ברחבי לוד התראה מטאורולוגית בישראל "חיים שנגדעו ברגע אחד": נס ציונה נפרדת מגאיה אורן ז"ל, תלמידת התיכון שנהרגה ברחובות לא יתקיימו לימודים ברמת גן בשבוע הבא ראש עיריית גבעת שמואל,יוסי ברודני, לתושבים: "אל תתנו לשגרה להטעות אתכם – המלחמה עדיין כאן" שר החינוך להורי התלמידים: "ביטחון ילדינו מעל הכל – מרבית מוסדות החינוך יישארו סגורים" מערכת החינוך ביבנה לא תיפתח ביום ראשון: הלמידה מרחוק תימשך השר אלי כהן בביקור בחמ"ל באשקלון: "צריכים עורף חזק" תחת מתקפת טילים מאיראן: יירוטים בשמי הדרום והשפלה, פצועה בדרך לממ"ד וגם: פגיעה ישירה בכברי ראש עיריית אשדוד: "לא נאפשר פתיחה של מערכת החינוך עד לשקט ביטחוני מלא" תזכורת מצילת חיים: מוקדי החירום והסיוע שחובה לשמור בשלוף ולהעביר לכל המשפחה בשורה למטופלות הפוריות: משרד הבריאות מאריך את ההנחיות ליחידות ה-IVF הלביאות של רמלה: צוותי החינוך שמחזיקים את העורף בחזית בשורה לנהגים בגוש דן: שיקוע רבין החדש ברמת גן נפתח הבוקר לתנועה דרמה בחניון בכפר סבא: פעוט ננעל ברכב במהלך קניות לשבת מיכאל וידל ביקר את המשפחות שפונו למודיעין: "האחריות שלנו היא להיות לצדכם במעשים"

שווה להכיר: עופר לוי, תושב גדרה – ברשימה של סטלה ויינשטיין לכנסת

עופר לוי תושב גדרה נכנס לרשימה בכנסת ישראל 2022 ומוקם ברשימתה של סטלה ויינשטיין הידועה ככל יכולה ומזיזה הרים וגבעות כשהיא מסמנת יעד – בעולם הפוליטי.

"גאה לקחת חלק ממפלגה חדשה שקמה בישראל, מפלגת 30/40, בראשותה של סטלה ויינשטיין שאותה הכרתי במהלך המאבק לפתיחת ענף הכושר במהלך הקורונה, סטלה לוחמת מלידה, חברה אמיתית ואישה בעלת ערכים ועקרונות! המפלגה שקמה – שמה את האזרחים בראש סדר העדיפויות, מסתכלת לאזרחים בגובה העיניים, מפלגה נקיה, טהורה, שקמה למען אזרחי המדינה.

"אני לוקח חלק במפלגה בתור נכה צה"ל, בא לייצג את הערכים של נכי צה"ל, את המטרות ואת השאיפות שלנו עד שנגיע להכרה מלאה בזכויותנו ובמה שעברנו בחיינו. בנוסף, אני בא להילחם על הזכויות של העסקים הקטנים במדינה, אחרי מה שעברנו במהלך הקורונה ועדיין עוברים יום יום. אני, עופר לוי, לוחם שנתן את רוב חייו הבוגרים למען המדינה, ומוכר היום כנכה משרד הביטחון, רואה וחווה את הבירוקרטיה הקשה שאנחנו עוברים כנכי פוסט טראומה, ולכן אני נכנס למפלגה הזו! הגיע הזמן להשמיע את הקול שלנו!

"מפלגת 30/40 קמה על מנת לאפשר למשפחות הצעירות, בני השלושים / ארבעים, עמודי התווך של ישראל, להשפיע באופן ישיר על החיים במדינה, כמי שנושאים בעיקר הנטל. מצע המפלגה מתמקד בחמישה יעדים ברורים: דיור בר השגה, חינוך בר השגה, בריאות בת השגה, תזונה בת השגה ותחבורה בת השגה. מבטיח שאלחם על עקרונותיי, כפי שעשיתי בכל חיי".

דילוג לתוכן