מבזקים
טרגדיה בקריית מלאכי: אם לשלושה בת 37 אותרה ללא רוח חיים בביתה נתניה: רוכב קורקינט חשמלי בן 40 נפצע בינוני בתאונה עצמית בשדרות בנימין אילת: מועצת העיר תתכנס הערב לישיבה מן המניין – אלה הנושאים שעל סדר היום חדירת כלי טיס עוין בצפון: מיירטים שוגרו לעבר מטרה שחצתה ככל הנראה מלבנון – אין נפגעים רחובות: 2,500 ילדים פתחו את שנת הפעילות בצהרוני "ניצנים פלוס" – תוכנית בריאות חדשה תלווה את השנה מינוי חדש במאוחדת דרום: ד"ר מרגריטה רובינשטיין מונתה לרופאה המחוזית נוסעים ברחובות? שימו לב לחסימה שתתחיל בחמישי בערב כמעט ללא מים, כשהכוחות אזלו: החילוץ הדרמטי של המטייל בערבה בת 15 נפגעה מרכב בדימונה ירושלים: יותר מ-300 אלף תלמידים פתחו את שנת הלימודים יתושות נגועות נלכדו ברמת השרון באר שבע: הרחובות שייחסמו והאיסורים לאוהדים לקראת המשחק בטוטו-טרנר אשקלון: טורניר הכדורגל שהוקדש לחמישה מבני העיר שנפלו במלחמה גאווה למודיעין מכבים רעות: אגם נוי זכתה במדליית הארד באליפות העולם בג'ודו לקדטיות חולון: בן 16 רכב עם טלפון במעבר חציה – ואז ירק על הניידת סוכות על הגובה: הסוכה הגבוהה בארץ מחכה לכם בחרמון אמהות ותינוקות, זה בשבילכן: המיזם החדש שנפתח בגן יבנה בן 43 נפצע בתאונת עבודה באתר בנייה בכפר סבא ירושלים: מערכת רנטגן חדשה תיכנס לפעילות במכון הדימות במקור ברוך אילת: לוחמי האש קיבלו את פני התלמידים עם פתיחת שנת הלימודים

שורשים של צמיחה: חגיגת נטיעות מרגשת בחורשת נחל האלה בקריית מלאכי

ט"ו בשבט בקריית מלאכי צוין הבוקר בחיבור מיוחד לאדמה: עשרות תלמידים, יחד עם ראש העיר אליהו זוהר ובכירי קק"ל ורשות הניקוז, נטעו עצי פרי ונוי בחורשה החדשה. ראש העיר: "נטיעת עץ היא הבעת אמון בעתיד של העיר שלנו".

חורשת נחל האלה בקריית מלאכי לבשה הבוקר (ט"ו בשבט) חג. עשרות תלמידים מבתי הספר "אלי כהן" ו"נצח ישראל" התכנסו למבצע נטיעות מיוחד, שהפך את החורשה החדשה למרבד ירוק ומבטיח של עצי נוי ופרי.

האירוע המרגש הוא פרי שיתוף פעולה בין עיריית קריית מלאכי, רשות הניקוז שורק לכיש וקק"ל. את הנטיעות הוביל ראש העיר, אליהו זוהר, שיחד עם בועז כהן, מנכ"ל רשות הניקוז שורק לכיש, ואור שלו, מנהל מרחב דרום בקק"ל, נטעו את העצים הראשונים בחלקה.

באירוע השתתפו גם מנהל אגף החינוך ד"ר אבי אדרי, המתכלל העירוני שלמה אלחרר, וצוות מרכז "מגשימים" – חיליק גוטמן וחן קטר, שליוו את התהליך שהפך את החזון הירוק למציאות בשטח.

מי שהיו במרכז האירוע הם תלמידי העיר, שהפשילו שרוולים, אחזו במעדרים ונטעו במו ידיהם את עצי הפרי שישמשו את תושבי האזור בשנים הבאות. עבור הילדים, הנטיעה הייתה הרבה מעבר לפעילות חקלאית – זה היה שיעור משמעותי בקיימות ובאחריות קהילתית.

ראש העיר אליהו זוהר בירך את המשתתפים ואמר: "לראות את הילדים שלנו נוטעים שורשים כאן בקריית מלאכי, זהו המעשה הציוני והחינוכי היפה ביותר. נטיעת עץ היא הבעת אמון בעתיד, ואנחנו גאים להעניק לדור הצעיר את החיבור העמוק הזה לאדמת העיר".


◼️ חדשות קריית מלאכי, באר טוביה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית קריית מלאכי

דילוג לתוכן