מבזקים
שיבושי תנועה נרחבים ברחובות: רחוב המדע ייחסם בלילות למשך שלושה שבועות הדור הבא של ההייטק: באור יהודה חגגו את הטקס המרגש של מרכז המצוינות מונדיאל 2026 על חוף תל אביב: בימת הענק החדשה תהפוך למוקד הצפייה המרכזי בישראל רקדניות אלגרו מאור יהודה יוצאות לייצג את ישראל בגביע העולם אשקלון יוצאת למהלך ענק: “המצפן” ינסה לעצור את האלימות בקרב בני הנוער אושרה תוכנית הענק עם 7,500 דירות ומגדלים של עד 30 קומות בנתיבות שני תושבי חולון השליכו רימוני הלם לשני בנייני מגורים באשדוד – בשני לילות רצופים בן 14 נמלט מהשוטרים בבאר שבע – ונעצר בתום מרדף: "הזמנו אותו דרך גט" כ־15 אלף חגגו בחולון: ראש העיר חשף מתחם הופעות חדש שייפתח כבר הקיץ לאחר שני מקרי מוות של קשישים בביתם: קריית מלאכי יוצאת בקריאה דחופה לתושבים בגיל 22 בלבד: לינדה בלייבסקי כובשת את עולם האסתטיקה ביבנה העתירה נגד עיריית רמלה, העומד בראשה מיכאל וידל ועיתון רמלוד נדחתה במלואה: בית המשפט חייב את העותרת בהוצאות טרקטור פגע בתשתיות חשמל בפתח תקווה: הפסקות חשמל נרשמו באזור דו"ח משרד הבריאות: המרכז הרפואי שמיר בבאר יעקב בין המצטיינים במניעת זיהומים בטיפול נמרץ ביקשה הלוואה בטלגרם – ונשדדה מחוץ לכספומט בקריית גת ההסתדרות מזהירה: השינויים שמציע האוצר עלולים לפגוע בחיסכון של מיליוני ישראלים רחוב הגליל ברחובות ייחסם לשבועיים בשל עבודות להחלפת קו מים טרגדיה במודיעין עילית: ילד בן 7 נהרג מפגיעת אוטובוס בלי לנסוע לצפון: ראשון לציון הופכת את הפארק לאתר קמפינג משפחתי ללילה אחד לראשונה בגבעתיים: אירוע קיץ מיוחד יוקדש למשפחות ולילדים עם צרכים מיוחדים

שיתוף פעולה חדש לבלנדר וחברת התוכנה והפיתוח הישראלית סאפיינס

מדובר בהסכם שת"פ אסטרטגי שני לבלנדר, לאחר שבמהלך השנה האחרונה התקשרה החברה עם ענקית ההייטק אמדוקס, בהסכם הפצה ושת"פ טכנולוגי

החברות חתמו על הסכם במסגרתו סאפיינס תעזור לשווק את הפלטפורמה הטכנולוגית של בלנדר לגופים פיננסיים בינלאומיים בכלל לקוחותיה בעולם

שת"פ חדש לבלנדר עם חברת התוכנה הישראלית סאפיינס, בין החברות נחתם הסכם אשר במסגרתו יפעלו ביחד שתי החברות במכירה ושיווק הטכנולוגיה הייחודית של בלנדר לגופים פיננסים בינלאומיים בתחום הביטוח וניהול פנסיוני .

מדובר בהסכם שת"פ אסטרטגי שני לבלנדר, לאחר שבמהלך השנה האחרונה התקשרה החברה עם ענקית ההייטק אמדוקס, בהסכם הפצה ושת"פ טכנולוגי לפיו אמדוקס תשווק את הטכנולוגיה של בלנדר לגופים בנקאיים וחברות טלקו בינלאומיים. הפעילות בעלת פוטנציאל צמיחה משמעותי וככל שתגדל תהווה אפיק הכנסה נוסף שיתרום לרווחיות החברה.

גל אביב, ממייסדי ומנכ"ל בלנדר טכנולוגיות פיננסיות:

"מדובר בשיתוף פעולה שני שאותו אנחנו מובילים עם גוף בסדר גודל כמו סאפיינס. המהלך מהווה הבעת אמון בפלטפורמה הטכנולוגית של בלנדר ובערך המוסף שהיא מביאה לכל גוף פיננסי בעולם. בין יתר היתרונות שאנחנו מובילים הוא היכולת של הפלטפורמה להתאים את עצמה לרגולציה ולצרכים של כל מדינה ומדינה זאת בנוסף כמובן ליכולת החיתום המהירה ויכולת זיהוי ומניעת הונאות מהמתקדמים שיש. סאפיינס בעלת יכולות הפצה בינלאומיות ואנחנו שמחים שהם בחרו בנו לשיתוף פעולה זה. אנחנו רואים פוטנציאל משמעותי לצמיחת הפעילות ולתרומה שלה לרווחיות החברה".

"אנו שמחים לשתף פעולה עם בלנדר כדי להביא את פלטפורמת האשראי החדשנית שלהם לשווקים בו אנו פועלים", אמר אלכס צוקרמן, סמנכ"ל אסטרטגיה בסאפיינס. "לטכנולוגיה של בלנדר יש פוטנציאל לחולל מהפכה באופן שבו מוסדות פיננסיים מעריכים סיכון אשראי ומספקים פתרונות מימון בנוסף לביטוחים, וניהול הפנסיוני של לקוחותיהם".

הפלטפורמה הטכנולוגית של בלנדר הינה פלטפורמה מבוססת ענן המותאמת למגוון רחב של שווקים ושפות, בעלת טכנולוגיה מתוחכמת אך עם זאת קלה ופשוטה לשימוש. היא מסייעת לארגונים פיננסים אשר רוצים להקים פעילות מתן אשראי בקבלת החלטות חיתום מהירות, בייעול תהליכי תפעול ודיגיטציה של כל תהליך ההלוואה (משיווק ועד גביה).

הטכנולוגיה מבוססת ביג דאטה, כריית נתונים, למידת מכונה, פרמטרים פיננסיים, היסטוריית אשראי, כלכלה התנהגותית, סוציו-דמוגרפיה וסטטיסטיקה. כל אלו מאפשרים לפלטפורמה לקבל החלטת חיתום מותאמת אישית ללקוח תוך קביעת ריבית תחרותית, המשקפת את הסיכון המובנה של הלקוח לכשל אשראי (PD – Probability of Default). הפלטפורמה יודעת לנהל פתרונות אשראי מגוונים לרבות אשראי לרכב, אשראי לכל מטרה, אשראי צרכני דיגיטלי בנקודות מכירה BNPL ואשראי לנדל"ן.

אודות בלנדר טכנולוגיות פיננסיות

בלנדר (TASE:BLND),  הינה חברת פינטק בינלאומית המספקת אשראי ופתרונות מימון חדשניים לעשרות אלפי לקוחות בהתאם להעדפותיהם וצרכיהם. החברה פיתחה מערכת טכנולוגיה ייחודית ויעילה למתן אשראי בדגש על אשראי כאמצעי לפריסת תשלומים. החברה פועלת באמצעות שיטות וכלים טכנולוגיים ייחודיים, תוך שימוש במתודולוגיות, מוצרים ורעיונות מתחום הביג דאטה, כריית נתונים, למידת מכונה, פסיכולוגיה התנהגותית ועוד. את החברה ייסדו ב-2014 המנכ"ל ד"ר גל אביב, משנה למנכ"ל וראש אגף טכנולוגיה בועז אביב ומשנה למנכ"ל וראש אגף מוצרים ברק גור.

 

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – כלכלה, נדל”ן הייטק ועסקים לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: סיון פרג'

דילוג לתוכן