מבזקים
כפר סבא, נס ציונה, חולון, רמת גן, לוד ורהט בתוכנית הבטיחות החדשה: 120 מיליון שקל לרשויות מבצע אכיפה ביהודה ושומרון: המשטרה והביטוח הלאומי שללו 211 זכאויות בחשד לקבלת הטבות במרמה שישה יישובים בנגב חוברו לרשת תקשורת מתקדמת במוסדות החינוך והציבור איש מילואים נאשם שתקף שני עובדי תחנת דלק בכפר עזה בעקבות מוזיקה בערבית קצינת שב״ס נעצרה בחשד לשיבוש חקירת רצח בניהו רזי מירושלים רישיונו פקע ב – 2001: תושב אשקלון נאשם שנהג בפסילה ובגופו נמצאו שרידי קוקאין הכרה בין לאומית למיזם התרבות התל אביבי "דבק" פרשת היעדרותו של אלדר דיין: שני תושבי דימונה נעצרו בחשד לשיבוש הליכי חקירה הישגים להפועל גן יבנה באליפות ישראל בהתעמלות אומנותית המתיחות בבנק הבינלאומי נמשכת: נציגי ועד עובדי מתף לא הורשו להיכנס לישיבת הדירקטוריון מחווה מרגשת באימון הסאפ באשדוד: בן 10 ליווה חותר עיוור בסיום הפעילות בהשקעה של יותר מ – 460 מיליון שקל: החלו עבודות הפיתוח באזור התעשייה המשותף לרהט, להבים ובני שמעון עבודות לילה במודיעין: רחוב עמק דותן צפון ייחסם לתנועה בשורה לשש ערים בדרום: המדינה מקדמת יותר שירותים משותפים לאופקים, נתיבות, שדרות, דימונה, ירוחם ומצפה רמון לא רק עיר של תיירות: המדינה סימנה יעד חדש לאילת שינוי בתחבורה הציבורית בגבעת שמואל: קו חדש לרכבת הקלה ועדכון במסלולי האוטובוסים לא רק בירת הנגב: המדינה סימנה את באר שבע כמנוע הצמיחה של הדרום אשקלון במוקד: תוכנית ממשלתית חדשה לשיקום ופיתוח העיר עד 2029 באר שבע וראשון לציון בין חמש הרשויות עם החוב הגבוה בישראל חשוד נוסף נעצר בחשד להצתת סניף ג'פניקה בגבעתיים

שלוש שנות מאסר ליוסף פיקדו שביצע מעשים מגונים בקטינה בבריכה ציבורית

בית המשפט המחוזי בבאר שבע גזר לאחרונה שלוש שנות מאסר ו 30,000 ₪ פיצויים על יוסף פיקדו לאחר שביצע מעשים מגונים בקטינה בבריכה הציבורית.

בית המשפט המחוזי בבאר שבע גזר לאחרונה שלוש שנות מאסר ו 30,000 ₪ פיצויים על יוסף פיקדו לאחר שביצע מעשים מגונים בקטינה בבריכה הציבורית.

מכתב האישום שהגישה פרקליטות מחוז דרום (פלילי) עולה כי לפני כשנה עת היה פיקדו בבריכה ציבורית הוא פנה לקטינה (14) ששהתה במקום ושאל אותה לשעה. יום למחרת ניגש פיקדו בשנית לאותה הקטינה ובמהלך שיחה עמה הורה לה לגעת באיבר מינו וכן נגע בישבנה, בעקבות מעשיו מרפקה נגע בו. בתגובה יצאה הקטינה מהבריכה והלכה למלתחות הנשים. אז פיקדו עקב אחרי הקטינה למלתחות, הורה לה להיכנס לאחד התאים נעל אחריהם, כלא את הקטינה, חשף את איבר מינו וביקש ממנה לגעת בו, בתגובה הקטינה הזיזה את ראשה ועצמה את עיניה. בנוסף, בניגוד לרצונה מנסה פיקדו לנשק את הקטינה. בשלב מסוים ציינה הקטינה כי אמה קוראת לה וברחה מהמקום.

לאור האמור הרשיע שופט בית המשפט המחוזי בבאר שבע יואל עדן את פיקדו בביצוע שתי עבירות של מעשה מגונה וכליאת שווא.

במסגרת הטיעונים לעונש ציינה עו"ד ליאת לוי – סיגל מפרקליטות מחוז דרום שניהלה את התיק כי המקרה המדובר הפגיעה בערכים המוגנים הינה חמורה ומשמעותית שכן מדובר בקטינה אקראית שכמו כל ילד בחופש הגדול רצתה ללכת לבריכה.

במסגרת גזר הדין קבע השופט עדן כי: "הנסיבות בשל ביצוע העבירות כמפורט בכתב האישום ובהכרעת הדין, חמורות. המעשים מבוצעים במקום ציבורי אליו הגיעה הקטינה ואשר אמור להיות מוגן.

בעבירות מין בכלל ובעבירות אלו כלפי קטינים בפרט, גלומה חומרה רבה, ויש בהן כדי גרימת נזק רב, נפשי ומתמשך, לנפגעים ולנפגעות. יש בעבירות אלו כדי פגיעה באוטונומיה הבסיסית של כל אדם על גופו, תוצאתן פעמים רבות צלקות המלוות את הנפגעים תקופות ארוכות, ומשפיעות על מהלך חייהם. אלו מחייבים כי תינתן לקטינים ההגנה המתאימה, ובהליך המשפטי הגנה זו מעלה את הצורך בענישה מחמירה.

חומרה יתירה יש בביצוע עבירות מין כלפי קטינים, פגיעותם, וניצול פערי הכוחות של בגירים המבצעים עבירות מין כלפיהם, מחייבים ענישה אשר במסגרתה יובאו שיקולי גמול והרתעה, ויובא הצורך להגן עליהם מפני מבצעי עבירות אלו." בית המשפט גזר על פיקדו 36 חודשי מאסר, מאסר על תנאי וכן פיצויים בגובה 30,000 ₪ למתלוננת.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן