מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

שמעון "כושי" רימון, מקים פונדק 101 בערבה, מת בגיל 84

שמעון "כושי" רימון, שהקים וניהל במשך עשרות שנים את פונדק 101 בכביש הערבה, מת היום (שלישי) בגיל 84

שמעון "כושי" רימון, מקים פונדק 101 בערבה, מת בגיל 84

שמעון "כושי" רימון, שהקים וניהל במשך עשרות שנים את פונדק 101 בכביש הערבה, הלך היום (שלישי) לעולמו. רימון היה מהישראלים הראשוניים שטיילו לסלע האדום בפטרה ושבו בחיים – לשם הגיע במכונית גנובה של האו"ם.

לפני עשור הרופאים בישרו לו כי חלה בסרטן – והוא יצא למאבק, בין היתר סופר על תרומת דנסיי לאיכות חייו כפי שתואר בתכנית עובדה.

יהי זכרו ברוך.

◼️ לקבוצת חדשות אילת והערבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: צילום מסך

דילוג לתוכן