מבזקים
רחובות מוזילה את החניה לתושבים: 5 שקלים לשעה ו-20 שקלים ליום אשקלון: 52 גרם חומר החשוד כקנאביס, סכין ואלה נתפסו ברכב; שני תושבי העיר ותושב אופקים נעצרו דקירה באילת: חשוד שנמלט מהזירה נעצר בתוך זמן קצר רימון הלם הושלך בכביש באילת: ארבעה חשודים נעצרו, בהם קטין מינוי חדש בעיריית אור יהודה: תמי בנימיני [תושבת חולון] מונתה למנהלת אגף משאבי אנוש נמלט ממחסום באשדוד והתהפך: קטין מגדרה חשוד שנהג ללא רישיון מרכז שפירא: שלושה שוהים בלתי חוקיים נתפסו בפעילות משולבת של המשטרה ומג״ב באר יעקב: אישה נפגעה משאיפת עשן בשריפה בבניין מגורים אירוע חריג בגבעת שמואל: נשקו של מאבטח בית ספר נחטף בדרך ל – 9 שקלים לליטר? ההתייקרות שעלולה להכות בכיס הנהגים כבר בנובמבר המאבק על בית הכנסת ברחובות מחריף: הקרקע הוקצתה מחדש וחברות המועצה מאיימות בצעדים משפטיים תושב גבעתיים נעצר בחשד לתקיפת מאבטחיו של נפתלי בנט בתל אביב בהיריון ברחובות? ביום שישי מחכה לכן אירוע חינמי עם הצצה לחדרי הלידה סרט ב – 19 שקל, חצי מחיר בחי כיף: ההטבות שמחכות לתושבי ראשון לציון ביום הבחירות בזמן שהזכאות לבגרות עלתה בארץ – בראש העין נרשמה דווקא ירידה תחזית מזג האוויר ליום ראשון, 25.10.2026 חג המסיק מגיע לבאר טוביה: שישה יישובים, זיתים ופעילויות לכל המשפחה יש לכם גג פרטי בקריית עקרון? ההרשמה לרכישה מוזלת מסתיימת בשלישי חודשיים אחרי מותו של שי חמו: מרכז חדש בקריית גת יישא את שמו הילדים בחזית, ההורים עם הדאגה: המיזם החדש בקריית אונו

שמעתם פיצוצים עזים? החלה פעולה צבאית עצימה נגד יעדי טרור

דיווחים ברשתות הערביות כי צה"ל החל בפעולה עצימה הכוללת אש מגוונת נגד חמאס – קרי, צה״ל נכנס קרקעית לעזה. בינתיים, פיצוצים עזים נשמעים מהדרום ועד מרכז הארץ.

דיווחים ברשתות הערביות כי צה"ל החל בפעולה עצימה הכוללת אש מגוונת נגד חמאס – קרי, צה״ל נכנס קרקעית לעזה. בינתיים, פיצוצים עזים נשמעים מהדרום ועד מרכז הארץ.

הפיצוצים העזים כתוצאה מפעילות עצימה ומשמעותית ברצועה.

משפחות החטופים והחטופה מקבלות בחרדה גדולה את הדיווחים על הפעולה העצימה שהחלה הערב בעיר עזה. הלילה ה-710 בעזה עשוי להיות הלילה האחרון בחייהם של החטופים ששורדים בקושי רב והלילה האחרון של היכולת לאתר ולהשיב את החללים לקבורה ראויה.

מספר רב של חטופים חיים נמצאים בעיר עזה. רה״מ בוחר במודע להקריב אותם על מזבח שיקולים פוליטיים, תוך הימנעות מוחלטת מעמדת הרמטכ״ל וגורמי הביטחון.

רה״מ, שר הביטחון, השר דרמר והרמטכ״ל – כל אלה התעלמו מבקשות לפגישה של משפחות החטופים הדורשות תשובות לגבי הפעולה שמסכנת את יקיריהן. מזכיר המדינה האמריקני מצא רק בשבוע האחרון 3 פעמים את הזמן לפגוש את המשפחות. שרי הליכוד מצאו את הזמן להרמות כוסית במקום למשפחות.

רה״מ נתניהו נושא באחריות אישית לגורל החטופים. עם ישראל לא יסלח על הקרבת החטופים והחיילים. הכתובת על הקיר.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן