מבזקים
מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה טרגדיה לילית ברמלה: בן 70 נספה בשריפה, גבר נוסף נפצע לקרוא הודעות בלי וי כחול: השדרוג החדש שוואטסאפ מכינה למשתמשי אנדרואיד חשבון המים צפוי להתייקר בינואר: כמה תשלם משפחה בישראל? מצלמות להפחדת שכנים, מחסן תפוס ושלל כלי רכב: מה חשפה המשטרה באשדוד? שריפה פרצה במסעדה באשדוד: כוחות החירום הוזעקו למקום עיריית ראש העין מזהירה מהחלקה בכבישים בעקבות הגשם הראשון טליה לנקרי נפרדת ממועצת גדרה עם בחירתה לכנסת אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו
ענבל_פרלמוטר

שני עשורים למותה של ענבל פרלמוטר שנהרגה בתאונת דרכים בדרכה לסעודת ראש השנה אצל אמה

ענבל_פרלמוטר

בדיוק עשרים שנה חלפו מאז מותה של ענבל פרלמוטר, ילידת רחובות, בתם של המשוררת עופרה שונית (סמוליאנוב) ואברהם פרלמוטר, שהיה מוזיקאי ואחד ממורי הגיטרה הקלאסית הטובים והמבוקשים בזמנו. ערב לפני הופעת האיחוד של "המכשפות" היא נהרגה בתאונת דרכים בדרכה לסעודת ראש השנה אצל אמה.

במשך שנים מעטות היא יצרה עד מותה ולמרות זאת נחשבת ליוצרת ייחודית ובעלת השפעה במוזיקה הישראלית. תחילת דרכה המוזיקלית הייתה בשנת 1992 בלהקת "המכשפות" לצידן של יפעת נץ ויעל כהן ולאחר התפרקותה הזמנית של הלהקה המשיכה ביצירה עצמאית וביצירה בשיתוף פעולה עם אחרים בישראל ומחוצה לה.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=s-sSdB-t_48

בראיון שהתפרסם ב"מעריב" סיפרו כהן ונץ כי הן חושבות על פרלמוטר כבר עשרים שנה. "אין יום שעובר ואני לא נזכרת בה", אמרה כהן, "האובדן שלה נוכח בכל דבר והבור בבטן לא נסגר. היינו חברות והיה משהו תמים, טהור ויפה בחברות שלנו, במשפחה שיצרנו. החברות הזו לא תחזור עם מישהי אחרת ואין מישהו שיכול למלא את מקומה".

נץ הוסיפה: "מדי פעם אני חולמת עליה. הפעם האחרונה הייתה לפני חודשיים. חלמתי שהיא פה ושהיא חזרה, ודיברנו על הסמים והיא אמרה שהיא נקייה ובאנו לנגן ביחד והיא נתנה לי מפרטים, וכשהתחלנו לנגן התעוררתי. היא הורסת לי את הנגינה ביחד גם בחלום".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן