שר הבריאות העניק תעודת הוקרה לולרי דיקשטיין, מתנדבת זק"א מבית שמש

שר הבריאות אוריאל בוסו אירח היום [שלישי] בלשכתו בירושלים מתנדבת זק"א הגב' ולרי דיקשטיין והעניק לה תעודת הוקרה על פועלה בעוטף עזה אחרי מתקפת הטרור של השבעה באוקטובר.

שר הבריאות אוריאל בוסו אירח היום [שלישי] בלשכתו בירושלים מתנדבת זק"א הגב' ולרי דיקשטיין והעניק לה תעודת הוקרה על פועלה בעוטף עזה אחרי מתקפת הטרור של השבעה באוקטובר.

במסגרת הפגישה שמע השר בוסו מהגב' דיקשטיין ובעלה נחמן, גם הוא מתנדב בזק"א, את סיפורם מעורר ההשראה, לאחר שקפצו מיד אחרי המתקפה באוקטובר והגיעו מבית בתם בבית שמש לדרום על מנת לקחת חלק בפעילות של הארגון בעוטף עזה ובאזור האסון.

ולרי דיקשטיין סיפרה לשר בוסו כיצד טיפלה במאות נרצחים, וציינה את המראות הקשים שראו עיניה בעקבות ההתקפה האכזרית של מחבלי חמאס, בילדים, נשים וקשישים. היא ציינה את התחושות הקשות שליוו אותה וההתמודדות בימים הללו.

שר הבריאות בוסו שיבח את הזוג דיקשטיין והעניק לולרי תעודת הוקרה: "פגשתי היום את גב' ולרי דיקשטיין, אישה יוצאת דופן שמסמלת את עוצמת הרוח היהודית. ולרי, המתנדבת בזק"א, פועלת במסירות ובגבורה בלתי רגילה, ובזכותה מתגשם הלכה למעשה הערך העליון של 'חסד של אמת'. התרומה הייחודית שלה בעוטף עזה היא השראה לכולנו. אני מודה על ההזדמנות להוקיר ולהעריך את מסירותה ואת פועלם של כל העוסקים במלאכת הקודש הזו, המקדישים את חייהם לכבוד האדם ולשמירה על ערכי החיים והחמלה."

◼️ הצטרפו לחדשות בית שמש והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות זק"א

דילוג לתוכן