מבזקים
נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים מהבמות הגדולות בעולם לביתה של רחל מאופקים: הביקור המיוחד של בוי ג'ורג' מזכרת בתיה תתכנס למרוץ לזכר יוני שמוכר, עם מסלול נגיש לכולם שרד את הקורונה ואת המלחמה, אבל עכשיו נפרד ממודיעין: הבר המוכר סגר את הדלתות

תושבי קרית גת זועמים על ראש העיר, אבירם דהרי: "תפסיק לבזבז את כספי הציבור על תביעות משפטיות"

שמו של ראש עיריית קרית גת, אבירם דהרי, נקשר לפרשיות רבות בהן תבע ונתבע ע"י גורמים רבים אחד מהמקרים הזכורים היה בפברואר 2019, דהרי, הסתכסך עם פעיל חברתי ד"ר דרור לדרמן. זה הסתיים בפיצוי ענק של הראשון לתובע, על סך של 380 אלף ש"ח. מדובר על הליך משפטי ממושך, אשר עיקרו עוסק במכתבים רשמיים של ראש העיר, שכוונו לעבר אוניברסיטת פיטסבורג, בהם כתב דהרי טענות כנגד לרמן.  שנתיים לפניכן, ב-2017 בית-המשפט המחוזי בבאר-שבע דחה את ערעורו של דהרי על דחיית קובלנה פלילית שהגיש בטענה ללשון הרע, וחייב את ראש העירייה בהוצאות בסך 10,000 שקל. כתוצאה מכך, תושבי קרית גת לא חסכו בביקורת נוקבת כלפי התנהלותו של ראש העיר: "אחר כך מתפלאים למה משרד הפנים לא מאשר הורדה בארנונה לתושבי קרית גת. תפסיק לבזבז את כספי הציבור על תביעות משפטיות" נכתב ע"י תושב העיר.  "חבל שזה הטעם המר שאתה משאיר לתושבים שלך במקום להתעסק בעיקר אתה מתעסק בטפל, תראה באיזה מצב העיר שלך נמצאת חבל מאוד". תגובות נוספות נכתבו "הגיע הזמן להחליף את ראש העיר". זהו סימן לבאות? ימים יגידו.

 

 

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית גת

לחצו כאן
דילוג לתוכן