מבזקים
תזכורת מצילת חיים: מוקדי החירום והסיוע שחובה לשמור בשלוף ולהעביר לכל המשפחה בשורה למטופלות הפוריות: משרד הבריאות מאריך את ההנחיות ליחידות ה-IVF הלביאות של רמלה: צוותי החינוך שמחזיקים את העורף בחזית בשורה לנהגים בגוש דן: שיקוע רבין החדש ברמת גן נפתח הבוקר לתנועה דרמה בחניון בכפר סבא: פעוט ננעל ברכב במהלך קניות לשבת מיכאל וידל ביקר את המשפחות שפונו למודיעין: "האחריות שלנו היא להיות לצדכם במעשים" תאונה קשה ברובע ד' באשדוד: רוכב אופנוע הובהל לאסותא נס באריאל: רסיס חדר גג של בית מגורים – הדיירים ניצלו בתוך הממ"ד שבת שלום: זמני כניסת ויציאת שבת פרשת "ויקהל" (13-14 במרץ 2026) פרשת ויקהל עם הסיפור לשבת | הכל זה מלמעלה… דונלד טראמפ באיום חסר תקדים: "חכו ותראו מה יקרה לחלאות האלה היום" רמלה: שגריר האיחוד האירופי תרם דם בקריית מד״א לאות סולידריות מבצע "שאגת הארי": קרוב ל-3,000 פצועים פונו לבתי החולים מתחילת הלחימה סכסוך משפחות במזרח ירושלים הידרדר לירי – שני חשודים נעצרו צעיר מירושלים יואשם בהפצת תמונות אינטימיות ובאיומי רצח על הוריו כתב אישום בבאר שבע: תקף צוות רפואי ושלף נשק של עוזר רופא “חוד החנית של המחוז”: מפקד מחוז ירושלים הגיע ליס״מ בשומרון דורשים שינוי: “נטל השמירה חייב לעבור למדינה” הרצוג בפיקוד העורף: “האויב מנסה לטרף אותנו פסיכולוגית” מהלך היסטורי באגם הלאומי: הזרמת ענק של מים מותפלים לכנרת

תושבי קרית מלאכי, תתחדשו!

פרויקט חידוש המרכזים המסחריים בדרך לסיומו | ולנו יש תמונות!

כחלק מחיזוק הקשר עם בעלי העסקים בקריית מלאכי, הוחלט לחדש את המרכזים המסחריים במטרה לעודד קנייה מקומית ולהחזיר את קריית מלאכי למקומה כעיר מחוז.

בשנתיים האחרונות חודשו: רחבת העירייה, מרכז דוד סנטר, כיכר הבנים ורחבת מרכז הצעירים. בימים אלו מתקיימות עבודות אחרונות להשלמת העבודות במרכז המסחרי ברחוב ז'בוטינסקי. רחבת החנויות עברה מתיחת פנים משמעותית שהחלה בעבודות החלפת תשתיות מלפני עשרות שנים וכן עבודות להסדרת החשמל באזור. הריצוף הוחלף, גג חדש ואחיד נבנה מעל לעסקים, נוספו ספסלים ועמודי תאורה, לצד עצי נוי וגינון חדש. מעל לכל נוספה הצללה לשהייה נוחה הן לעסקים והן למבקרים.

בשלב הבא צפויות להסתיים העבודות במרכז ברחוב רש"י (מאחורי בנק דיסקונט). בכך יושלם כל האזור המקיף את מרכז העיר. עלות חידוש כל המרכזים נאמד בכ-13 מיליון שקלים.

במקביל מתקיימות עבודות לחידוש מרכזוני המסחר בשכונות: ברח' מנחם בגין, בהרצל ובבר יהודה, העבודות הושלמו ובימים אלה מתקיימות עבודות במרכז בשכונת קיבוץ גלויות. העבודות כוללות בין היתר: ריצוף, גינון, מעקות בטיחות ותשתיות מים וביוב בחלקם. היעד הבא הוא המרכז בשכונת חב"ד. עלות חידוש המרכזים בשכונות עומד על כ-3 מיליון נוספים.

ראש העיר קריית מלאכי אליהו זהר: "אחד העוגנים החשובים של קריית מלאכי הוא המסחר והקשר עם בעלי העסקים ועם היו"ר ברק פורתי. במקביל לפרויקט הגדול לחידוש המרכז, אנו פועלים גם במרכזים השכונתיים במטרה לעודד את הקנייה המקומית ולהשרות אווירה נעימה לקונים ולבעלי העסקים".

◼️ לקבוצת החדשות בקריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה לחצו כאן 

צילום: דוברות

דילוג לתוכן